Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: погляд карту 308 1.6 hdi

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32

погляд карту 308 1.6 hdi

привіт рага...я cimentando кілька днів робити тести на моїй 308...я виключений з системи egr fap і я дав ретушшю, перейшовши р? ...доставки на даний момент я не проти...але, незважаючи на постійні зняти дизельному зчеплення буксує...машина 114до км і мені здається дивним, що посуньте вниз?...між іншим, палить мало, і нічого...я докладаю орі і mod
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    карту не ? зроблено добре,але не все так погано,дизельного палива, він дав багато й погано, ось чому тебе прослизає зчеплення, і вам конференц-погано, управління турбо, не ? зроблено добре,якщо атак діагнозу ви побачите, що тиск turbo піднімається і опускається, в той час як rail,ви повинні переглянути багато речей
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Я повинен зняти дизель протягом всієї карти???якщо ви помітили, на високих обертах ce n'? pi? тільки тому, що я хотів, щоб "компенсації", тому що я повинен був видалити...і я це зробив, компенсуючи вище...я віддав cos? також, щоб побачити, якою мірою авто не курив...що турбо не знаю, як керувати добре, навіть якщо я хотів збільшити в точках, як rail..., врешті-решт ? одна з перших карт...авансів, що ви думаєте???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    не ? занадто багато,але більше,ми говоримо, що він має зворотну силу і весь той дизель,авансові платежі є орі.......для зчеплення, якщо на санях ? туди, вона змінилася
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Я переглянув деякі всю карту...і, зокрема, я пішов, щоб торкнутися карти, що є до і після карта називається тиском корекції...вони практично ідентичні...ви знаєте, скажіть мені, на що вказують????pi? пізно місце новий файл...дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    STEP5rivisto.rar

ось файл, який я переробив сьогодні...сподіваюся, що мені могли дати руку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    По-моєму ви не там ще. Карти уприскування і карти педаль не узгоджені, деякі змінені таким чином, дивна. Тиску в рампі, перебільшеними, і його обмежувач, не ? послідовно, ймовірно, йде в recovery cos?. Обмежувачі крутного моменту для мене занадто високі.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Не переходить у recovery машина...змінено так дивно????тобто????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Наприклад, не campisco чому? в карті від 1E9BBE в 1E9EBC останній кривий оригінал ? до нуля, і ти встала. Тоді я не розумію також тиску в рампі, чому? в карту мета, крім 4 карта спеціальностях, інші 3, виходять далеко за межі обмежувача. оригінал приходить в 1600 бар макс, на першій карті афінної mod я вважаю, що max 2020 бар.

Що тоді ? моє враження. Я не кажу, щоб бути професіоналом, мені просто дали мій погляд!
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    І вітаються...мапу зараз не пам'ятаю, точка в точку...коли я ставлю себе на ПК я відповідаю...те, що я хотів з'ясувати, були карти до і після введення корекції

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •