мені здається, та і якщо не помиляюсь навіть робить калібрування приводу прискорювального насоса vp37 всіх моделей tdi 90-110cv, що збирають на мій погляд, корисне...технічної дизель, щоб вона просить від 30 до 50 євро за 10 хвилин роботи....
мені здається, та і якщо не помиляюсь навіть робить калібрування приводу прискорювального насоса vp37 всіх моделей tdi 90-110cv, що збирають на мій погляд, корисне...технічної дизель, щоб вона просить від 30 до 50 євро за 10 хвилин роботи....
я не думаю, що його обличчя.. я як vas, що vag.. і vas ( original ) тому спокійно.. vag не мок ніколи не пробував.. навіть, чому? якщо ви знаєте, канали, можливо, також а.., а потім вирішити.. а не з vas c? функції-майстра, який допоможе вам, і ? дуже пі? легко, то не слід недооцінювати, що vag ? все англійською, і vas c? навіть російська
я, я про існування vagcom, але це vas я ? абсолютно нові,...
пу? можливо, що тепер я sfasi схеми?....
пошук в інтернеті.. то знайдеш
спасибі тобі, audi sp тепер, відкривши існування цього інструменту vw, яким щиро я нічого не знав...ще раз спасибі.... але могли б ви сказати мені відмінності моментів у порівняння vagcom??
добре, я думаю, що взяти?![]()
хлопці, у мене є питання, але vagcom co, що інтерфейс працює kkl або elm327 або немає таких ??
у мене vcds, але ? те ж програмне забезпечення ??
так так VCDS ? vag..![]()