Сторінка 39 з 54 PrimaПеред ... 29373839404149 ... ОстаннєUltima
Результати 381 по 390 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Нехай cos? на 4000 об, 0,25 градуси atdc до 4250 обертів і вмт, до 4500. або в вмт до 4250 і 0,5 або 1 градуса btdc до 4500. На giulietta 2.0 170 з gap я знімаю з 90mm3 і 1 градуса atdc до 4000, від 0,5 до 4250 і до вмт, до 4500, для? насправді з pi? заздалегідь сприяло збільшенню трохи краще, мені здається, до місця, що загальмувати двигун, як і повинно бути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    саме насправді я вже говорив, я роблю різні тести, можливо я прибув 100 писання для авансів, я побачив, що самі anticipavo і менше frenava двигун, хоча повинно бути навпаки зараз намагаюся 0,5 до 4000, від 0,25 до 4250 і в вмт до 4500, як я зараз, практично машина подовжує дійсно багато з 80mm3, крок 240 спідометра на вулиці закритий, що ми тут
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    саме насправді я вже говорив, я роблю різні тести, можливо я прибув 100 писання для авансів, я побачив, що самі anticipavo і менше frenava двигун, хоча повинно бути навпаки зараз намагаюся 0,5 до 4000, від 0,25 до 4250 і в вмт до 4500, як я зараз, практично машина подовжує дійсно багато з 80mm3, крок 240 спідометра на вулиці закритий, що ми тут
    Капуста дуже добре, тільки з тією iq. Я в шлях закритий Джульєтта я 230, але як і раніше з fap і лямбда-висока 1.13 з 90mm3 незадовго до 4000 оборотів.
    Однак ви як і раніше низька, чому? гальма, двигун. Я тільки з карти дуже раннє і більше 2 бар я чув, що murava. Але ви кажете, близько 32 градусів до 4500 оборотів і 27 градусів на 4000 про. Gi? протягом 26 градусів на 4000 об, а це не murava-й?. Ви, звичайно, говорите заздалегідь, щоб високі iq абсолютно не працюють з турбіни оригінальні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    дуже добре насправді, але мені подобається, порівнювати з тим, хто дійсно хоче допомогти, ось чому, може бути, один, який знає більше за мене або зробив інші докази ділиться зі мною своїм досвідом, і я моя, кажу тобі, я працюю з лямбда-1 на високих обертах і орі "центральну смугу" витрата палива дискретних майже ori обмежувачі IQ розблоковані 80mm3 але не всі на середньої і максимальної швидкості 75mm3 але тим не прийду ніколи не просити з лямбда-ori a-обороту, перевірена лямбда-1 фіксованої, не знаю, ходив краще і не курив, навіть не надто перо споживав досить ймовірно, я повинен обмежувати себе в якійсь іншого боку, зараз я роблю ще тест, я думаю, що скоро я остаточного, принаймні, я досягаю свою мету, і, нарешті, після ще 30-40 спроб я вирішив, мій мінімум дивний з картки за межами драйвер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    дуже добре насправді, але мені подобається, порівнювати з тим, хто дійсно хоче допомогти, ось чому, може бути, один, який знає більше за мене або зробив інші докази ділиться зі мною своїм досвідом, і я моя, кажу тобі, я працюю з лямбда-1 на високих обертах і орі "центральну смугу" витрата палива дискретних майже ori обмежувачі IQ розблоковані 80mm3 але не всі на середньої і максимальної швидкості 75mm3 але тим не прийду ніколи не просити з лямбда-ori a-обороту, перевірена лямбда-1 фіксованої, не знаю, ходив краще і не курив, навіть не надто перо споживав досить ймовірно, я повинен обмежувати себе в якійсь іншого боку, зараз я роблю ще тест, я думаю, що скоро я остаточного, принаймні, я досягаю свою мету, і, нарешті, після ще 30-40 спроб я вирішив, мій мінімум дивний з картки за межами драйвер
    Я без fap то і лямбда в 1, безумовно, навіть на низьких. Навпаки ? саме на низьких оборотах (2000/3500), що ви повинні тримати найнижчий. Моя ? орі їх насправді ? у 1.05 при повному навантаженні. Для споживання просто не опустити лямбда у режимі? керівництво 'тихий'. Крім того, вивчати заздалегідь, і кінець уприскування оригінальний ви б також зрозуміти, як споживати менше. Особливо враховуючи, що egr sar? закривається і горіння більш повільним, із-за afr більше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Насправді, як ви кажете, частина лямбда моєї і орі до 2500, а потім і 1-я відсутні деякі докази, щоб назвати його повністю, а потім кріпляться вже зараз я на 16kml 17? якщо б я міг поліпшити, і завжди краще, дякую за поради ми studiero вище

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Насправді, як ви кажете, частина лямбда моєї і орі до 2500, а потім і 1-я відсутні деякі докази, щоб назвати його повністю, а потім кріпляться вже зараз я на 16kml 17? якщо б я міг поліпшити, і завжди краще, дякую за поради ми studiero вище
    Я почав би, наприклад, опустити його на 2000 оборотів, але тільки від 950 mg/hub. Cos? у режимі? 'Круїз', в якому у вас менше повітря залишається, як зараз, то все вже? ви не маєте обмежень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я насправді, якщо я не помиляюся, то я зробив, але від 850-840 мг я боявся, що мені було порожньо і видачі, але не знаю чи можу я повторно змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Я насправді, якщо я не помиляюся, то я зробив, але від 850-840 мг я боявся, що мені було порожньо і видачі, але не знаю чи можу я повторно змінити
    Після 3000 або 3500 abbasserei в будь-якому місці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Після 3000 або 3500 abbasserei в будь-якому місці.
    того, що значення лямбды? 1 або менше??

Сторінка 39 з 54 PrimaПеред ... 29373839404149 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •