Сторінка 39 з 55 PrimaПеред ... 29373839404149 ... ОстаннєUltima
Результати 381 по 390 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    спасибі, джек, тиск турбо збільшено на 130 точок реального тиску на 4000rpm 1,48 карта, що близько 1,5 реальними, бо трохи більш високою, перш, ніж я в 3,2 і машина спрямованих на 4000 оборотів вниз, долаючи queli 4000 оборотів мало, типу 200 оборотів і злетіла на 4500 в одну секунду, як ніби є перешкода (гальмування двигуном), тому я вирішив збільшити середній-ступеня, тобто 3,7 і я практично близько 0,5 посади пмс, я не знаю, якщо дати йому ще трохи, щоб зробити її перебування в вмт або волосся після типу 0,2 0,3 як 4250, вас, що ви скажіть мені??
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Нехай cos? на 4000 об, 0,25 градуси atdc до 4250 обертів і вмт, до 4500. або в вмт до 4250 і 0,5 або 1 градуса btdc до 4500. На giulietta 2.0 170 з gap я знімаю з 90mm3 і 1 градуса atdc до 4000, від 0,5 до 4250 і до вмт, до 4500, для? насправді з pi? заздалегідь сприяло збільшенню трохи краще, мені здається, до місця, що загальмувати двигун, як і повинно бути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    саме насправді я вже говорив, я роблю різні тести, можливо я прибув 100 писання для авансів, я побачив, що самі anticipavo і менше frenava двигун, хоча повинно бути навпаки зараз намагаюся 0,5 до 4000, від 0,25 до 4250 і в вмт до 4500, як я зараз, практично машина подовжує дійсно багато з 80mm3, крок 240 спідометра на вулиці закритий, що ми тут

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    саме насправді я вже говорив, я роблю різні тести, можливо я прибув 100 писання для авансів, я побачив, що самі anticipavo і менше frenava двигун, хоча повинно бути навпаки зараз намагаюся 0,5 до 4000, від 0,25 до 4250 і в вмт до 4500, як я зараз, практично машина подовжує дійсно багато з 80mm3, крок 240 спідометра на вулиці закритий, що ми тут
    Капуста дуже добре, тільки з тією iq. Я в шлях закритий Джульєтта я 230, але як і раніше з fap і лямбда-висока 1.13 з 90mm3 незадовго до 4000 оборотів.
    Однак ви як і раніше низька, чому? гальма, двигун. Я тільки з карти дуже раннє і більше 2 бар я чув, що murava. Але ви кажете, близько 32 градусів до 4500 оборотів і 27 градусів на 4000 про. Gi? протягом 26 градусів на 4000 об, а це не murava-й?. Ви, звичайно, говорите заздалегідь, щоб високі iq абсолютно не працюють з турбіни оригінальні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    дуже добре насправді, але мені подобається, порівнювати з тим, хто дійсно хоче допомогти, ось чому, може бути, один, який знає більше за мене або зробив інші докази ділиться зі мною своїм досвідом, і я моя, кажу тобі, я працюю з лямбда-1 на високих обертах і орі "центральну смугу" витрата палива дискретних майже ori обмежувачі IQ розблоковані 80mm3 але не всі на середньої і максимальної швидкості 75mm3 але тим не прийду ніколи не просити з лямбда-ori a-обороту, перевірена лямбда-1 фіксованої, не знаю, ходив краще і не курив, навіть не надто перо споживав досить ймовірно, я повинен обмежувати себе в якійсь іншого боку, зараз я роблю ще тест, я думаю, що скоро я остаточного, принаймні, я досягаю свою мету, і, нарешті, після ще 30-40 спроб я вирішив, мій мінімум дивний з картки за межами драйвер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    дуже добре насправді, але мені подобається, порівнювати з тим, хто дійсно хоче допомогти, ось чому, може бути, один, який знає більше за мене або зробив інші докази ділиться зі мною своїм досвідом, і я моя, кажу тобі, я працюю з лямбда-1 на високих обертах і орі "центральну смугу" витрата палива дискретних майже ori обмежувачі IQ розблоковані 80mm3 але не всі на середньої і максимальної швидкості 75mm3 але тим не прийду ніколи не просити з лямбда-ori a-обороту, перевірена лямбда-1 фіксованої, не знаю, ходив краще і не курив, навіть не надто перо споживав досить ймовірно, я повинен обмежувати себе в якійсь іншого боку, зараз я роблю ще тест, я думаю, що скоро я остаточного, принаймні, я досягаю свою мету, і, нарешті, після ще 30-40 спроб я вирішив, мій мінімум дивний з картки за межами драйвер
    Я без fap то і лямбда в 1, безумовно, навіть на низьких. Навпаки ? саме на низьких оборотах (2000/3500), що ви повинні тримати найнижчий. Моя ? орі їх насправді ? у 1.05 при повному навантаженні. Для споживання просто не опустити лямбда у режимі? керівництво 'тихий'. Крім того, вивчати заздалегідь, і кінець уприскування оригінальний ви б також зрозуміти, як споживати менше. Особливо враховуючи, що egr sar? закривається і горіння більш повільним, із-за afr більше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Насправді, як ви кажете, частина лямбда моєї і орі до 2500, а потім і 1-я відсутні деякі докази, щоб назвати його повністю, а потім кріпляться вже зараз я на 16kml 17? якщо б я міг поліпшити, і завжди краще, дякую за поради ми studiero вище

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Насправді, як ви кажете, частина лямбда моєї і орі до 2500, а потім і 1-я відсутні деякі докази, щоб назвати його повністю, а потім кріпляться вже зараз я на 16kml 17? якщо б я міг поліпшити, і завжди краще, дякую за поради ми studiero вище
    Я почав би, наприклад, опустити його на 2000 оборотів, але тільки від 950 mg/hub. Cos? у режимі? 'Круїз', в якому у вас менше повітря залишається, як зараз, то все вже? ви не маєте обмежень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я насправді, якщо я не помиляюся, то я зробив, але від 850-840 мг я боявся, що мені було порожньо і видачі, але не знаю чи можу я повторно змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Я насправді, якщо я не помиляюся, то я зробив, але від 850-840 мг я боявся, що мені було порожньо і видачі, але не знаю чи можу я повторно змінити
    Після 3000 або 3500 abbasserei в будь-якому місці.

Сторінка 39 з 55 PrimaПеред ... 29373839404149 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •