Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 76
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Це не ? форум механіка... але мені спонтанний питання: ви знаєте, як це, коли ви говорите, загалом, регулювання Co?

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Це не ? форум механіка... але мені спонтанний питання: ви знаєте, як це, коли ви говорите, загалом, регулювання Co?

M999
    Чесно кажучи, не маю ані найменшого уявлення...
    Я архіваріус? в інтернеті, все одно спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Не роблячи CO, в короткостроковій перспективі, може мати витрата палива високі і відчувати запах бензину в разі, якщо мотоцикл буде занадто жирної, в залежності від того, чи як ? відрегулювати CO. Регулювання CO ? рекомендується після заміни ебу і трапи, чому? ви повинні налаштувати правильну суміш повітря і бензину, щоб? мотоцикл добре працюють! У JPDIAG від сколково? регулювати тример CO (будьте обережні, не ви, регулюючи CO реальний), цей тріммер, ви повинні використовувати у поєднанні з gastester, якою мірою відносини стехиометрической суміші, що, як правило, повинно бути між 3,5 і 4%, з тример JPDIAG ви можете змінити цей відсоток, але тільки якщо ви знаєте, де частини.

Citazione Спочатку Написав maximumwarp Visualizza Messaggio
    Мені пояснили б, які недоліки в не зробити свій власний? Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    привіт dirdan те, що ви сказали, я не зрозумів, власної або краще не ? правильно:що значить не усунути вихідну CO?
    звичайно, виправити, в іншому випадку, як ви це робите?
    звичайно, йдуть, насамперед, вирівнюється тіла farfallati в синхронізації і витрати повітря, а потім відточити CO з тример в електронному вигляді.ніколи не знали, де вона починається, що це означає?впевнений, що знаєте, де частини, атак, засоби аналізу і подивитися, що вам і ви всі дії, необхідні для отримання CO правильно, що і у випадку з ducati йде від 3 до 6%, навіть якщо моя порада ? підтримувати як самі близькі поріг, щоб уникнути проблем fluidit?.
    потім зробити це, ви помітите, що часто може знадобитися, ви обираєте найкращий CO відмінність? краще equilibrazione тел farfallati, діючи в запису co на гвинти витрати повітря, враховуючи, що з тример sposteresti навуглерожування одночасно і те ж значення для обох циліндрів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    У будь-якому випадку, мені здається, зрозуміти, що без сколково? аналізувати в ог, ? даремно, що я повертаюся саме у регулюванні CO, тільки з допомогою ELM327 і JPDiag, чи не так?
    Краще, якщо я залишу все, com'? і, якщо ви звернете увагу, проблеми, я роблю це зробити в майстерні? По-вашому, скільки можуть запитати мене?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Я піднімаю руки Ducati 83 ваші слова не роблять раз!

Я хотів сказати, що тільки тример електронний без газу тестер, який ви переглядаєте, скільки потім, щоб rientare в принципі правильно (3-6%) ти робиш мало! Не знаю, де я написав, вважаючи себе в ролі maximumwarp, не маючи gastester у наявності!

Спасибі, відповідні і точні пояснення Ducati83!

Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    привіт dirdan те, що ви сказали, я не зрозумів, власної або краще не ? правильно:що значить не усунути вихідну CO?
    звичайно, виправити, в іншому випадку, як ви це робите?
    звичайно, йдуть, насамперед, вирівнюється тіла farfallati в синхронізації і витрати повітря, а потім відточити CO з тример в електронному вигляді.ніколи не знали, де вона починається, що це означає?впевнений, що знаєте, де частини, атак, засоби аналізу і подивитися, що вам і ви всі дії, необхідні для отримання CO правильно, що і у випадку з ducati йде від 3 до 6%, навіть якщо моя порада ? підтримувати як самі близькі поріг, щоб уникнути проблем fluidit?.
    потім зробити це, ви помітите, що часто може знадобитися, ви обираєте найкращий CO відмінність? краще equilibrazione тел farfallati, діючи в запису co на гвинти витрати повітря, враховуючи, що з тример sposteresti навуглерожування одночасно і те ж значення для обох циліндрів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    В Ducati з мого боку, для керування зазвичай запитують на 70 євро!

Citazione Спочатку Написав maximumwarp Visualizza Messaggio
    У будь-якому випадку, мені здається, зрозуміти, що без сколково? аналізувати в ог, ? даремно, що я повертаюся саме у регулюванні CO, тільки з допомогою ELM327 і JPDiag, чи не так?
    Краще, якщо я залишу все, com'? і, якщо ви звернете увагу, проблеми, я роблю це зробити в майстерні? По-вашому, скільки можуть запитати мене?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Dirdan тепер ? все зрозуміло навіть мені...мені здавалося дивним те, що я сказав....
    так, я згоден з вами, що ціни коливаються від 50(дуже чесно) 120(зробіть vobis)....крім того, я повторюю, що без аналізатора не стільки за....але, бажаючи....аналізуючи кольором свічок, зрозумієте чи мотоцикл ? худий або жирної....поки, принаймні, використовувати вакуумметр для синхронізації тіла farfallati.....
    очевидно, що метод свічки, як для карбюраторів, не ? абсурдно, і не сильно відрізняється від кінцевого результату....звичайно, у вас не буде двох з в розмірі,але впевнений, чи в правильному напрямку.....

Звичайно моя порада ? те, що не повернути худий...особливо на низьких оборотах(я маю на увазі обертів, екскурсія недільної) шкоди, якщо занадто худий, можуть утворитися а.....

у даний момент монтує розвантаження, працює і перевіряє, перш ніж всі scoppietti випуск, а потім, як сказав колір свічки....якщо занадто багато білих перейти відразу до вас відрегулювати CO,зазначено також ви можете дочекатися наступного купон....за умови, що велосипед не пили і рідини....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    Dirdan тепер ? все зрозуміло навіть мені...мені здавалося дивним те, що я сказав....
    так, я згоден з вами, що ціни коливаються від 50(дуже чесно) 120(зробіть vobis)....крім того, я повторюю, що без аналізатора не стільки за....але, бажаючи....аналізуючи кольором свічок, зрозумієте чи мотоцикл ? худий або жирної....поки, принаймні, використовувати вакуумметр для синхронізації тіла farfallati.....
    очевидно, що метод свічки, як для карбюраторів, не ? абсурдно, і не сильно відрізняється від кінцевого результату....звичайно, у вас не буде двох з в розмірі,але впевнений, чи в правильному напрямку.....

Звичайно моя порада ? те, що не повернути худий...особливо на низьких оборотах(я маю на увазі обертів, екскурсія недільної) шкоди, якщо занадто худий, можуть утворитися а.....

у даний момент монтує розвантаження, працює і перевіряє, перш ніж всі scoppietti випуск, а потім, як сказав колір свічки....якщо занадто багато білих перейти відразу до вас відрегулювати CO,зазначено також ви можете дочекатися наступного купон....за умови, що велосипед не пили і рідини....
    ОК, сподобалося, дякую 1000 роз'яснення!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Хлопці, для Ducati та інформація на їх обслуговування і ще, ви коли-небудь дивилися на desmodromico*****? По мені ? зроблено дуже добре і має керівництва щодо вибору камери і все.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •