Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 76
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Точне герцога. Для дорожніх карт ? одним з кращих рішень: прокотитися з придбанням, A/F, оборотів і TPS, а потім перейти, наприклад, аналізувати його і працювати над цим. У wide commander? досить рідко, я покладаюся на систему, Innovate LM02 з подвійною лямбда-зонд, набагато більше? точний та надійний.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    спасибі m999, на жаль, я, щоб мій маленький я думав, що wide commander був краще в цей lm02 подвійний зонд ви закон до і після правильно, якщо ви f? задоволення могли б ви дати нам деяку інформацію в пі? потім, якщо колега хоче пі? вникати в речі, я радий допомогти всім, для цього мало, що s?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    На Innovate ? компанії США і на їх сайті ви можете знайти усі керівництва (технічна англійська...). Для тих, хто не жує англійська sar? впертий, але ****** translator дозволить вам? принаймні, розуміти мінімум на прекрасні можливості? як інструмент,програмне забезпечення управління та аналізу даних з файлу запис даних операції.

Я не розумію, що ви хочете сказати з "закон і до, і після"...

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    завдяки 999 у тому випадку, якщо компанія американська, а де ви берете vdsts

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Ні, Centurion (ex VDST) ? у Technoresearch.

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Нарешті, сьогодні у другій половині дня, після обмірковували, що протягом декількох тижнів, я вирішив спробувати прошити файл Ducati Performance на мій Monster S2R 800.
    З допомогою MPPS я перед сном оригінальна карта, від цього я отримав через hex редактор) перші 16KB, я додав їх до голови, щоб DP від 304KB щоб повернути його в 320КБ, а потім за допомогою MPPS (китайський клон) я переписав. У процесі читання/запису у мене не було особливих проблем, тому я перетнув пальці і спробував включити велосипед, який ? футбольний тихо, але улов був за рогом... Я сів у сідло, щоб ходити і спробувати, і я відразу помітив, що у нього проблеми доставки, як я намагалася прискорити (навіть на нейтральній передачі або в день від'їзду) велосипед, схоже, affogasse, бурмочучи і гаснути, не зміг навіть зберегти мінімальну. Я майже готуюся переписати оригінальна карта, коли я згадав, як читав, що після перепризначення управління на Ducati ? рекомендується виконати регулювання CO (що я не можу зробити через відсутність обладнання), але, в основному, reset TPS. Я cos? пробував скинути TPS за допомогою програмного забезпечення DucatiDiag (тепер JPDiag), вони забралися в сідла, і тепер велосипед, здається, йде без проблем, хоча я повинен сказати, що я не ? здалося, що були великі відмінності, але мені доведеться зробити кілька раундів тестування pi? докладно в найближчі дні!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    TPS і регулювання Co необхідні після кожного flashata, в іншому випадку велосипед не дуже добре працює!!

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    TPS і регулювання Co необхідні після кожного flashata, в іншому випадку велосипед не дуже добре працює!!

M999
    Як я вже писав, скидання TPS я зробив (крім того, що з JPDiag існує інше програмне забезпечення?) але CO, як я можу це зробити? Я не обладнання для аналізу вихлопних газів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав maximumwarp Visualizza Messaggio
    - cut -... але, CO, як я можу це зробити? Я не обладнання для аналізу вихлопних газів...
    Без аналізатора вихлопних газів ви не можете? якщо не робити "у вухо"... але pressapochismo робить мало!!

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Без аналізатора вихлопних газів ви не можете? якщо не робити "у вухо"... але pressapochismo робить мало!!

M999
    Мені пояснили б, які недоліки в не зробити свій власний? Спасибі!

Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •