Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

ford focus 1.6 tdci несправності двигуна

Добрий вечір всім, я прошу info бачили, що сьогодні мені випала ця річ.
    Мені і на вході ford focus 1.6, сказавши мені, що він горить індикатор двигуна, і якщо б я зробив діагностику, залишив машину в pommeriggio сідаю в машину і бачу, що індикатор горить, а тільки повідомлення в рамках, якщо я правильно пам'ятаю, " несправність системи двигуна " і червоний індикатор поруч з дисплеєм ( класичний, індикатор mil помаранчевий замість вимкнена )
    Я роблю діагностику за допомогою двох інструментів, і я тільки помилки на свічках розжарювання, перевірка свічок розжарювання, і я бачу, що не йдуть, ні одна з 4.
    Я роблю замовлення з свічок, дзвонить мені власник і кажу цих свічок, він каже мені, кажучи, що машина не ходив ні потім у recovery.
    Завтра я повинен зробити, зробити діагностику більш точною, коли-небудь щось подібне.
    Тепер я сумніваюся, може чотири розжарювання відправити у recovery машина і не змусити її ходити?
    І коли-небудь щось подібне, ні?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    73
    ви на ford свічок розжарювання відправляють у recovery автомобіль....просто минулого тижня зробив focus 1.6 tdci з тією ж проблемою,заміна свічок і все ок....okkio, що трохи дратує змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    спасибі, насправді сьогодні у мене відділяється, і я зробив хороший втому,на щастя, тоді було легше...
    чесно кажучи , ніколи не траплялося свічки розжарювання посилають recovery машина.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    підтверджую, я теж, на жаль, ford тому цим лайном x робити божевільні люди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    сьогодні свічки розжарювання грають дуже важливу роботу.....а на групи psa машини в recovery'.....які до речі без навантаження не повинно перевищувати навіть 3000 об / хв приблизно.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Така ж проблема, на всі автомобілі, які збирають цей тип циклу і, отже, екю.
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    я підтверджую,так.............*******тебе..........
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Зміна свічок розжарювання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    я в повному сталося зі мною давно..Вирішена після того, як багато грошей витрачається на інші речі, які не centravono нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    така ж проблема у мене ? довелося сьогодні в c-max завжди 1.6 tdci, я не думаю, що свічок розжарювання викликали все це

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •