Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 55
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    привіт rod я не хочу, щоб wiseguy і багато іншого . але на мій рахунок, якщо ви читали відповідь black ? мудре відповіді, крім того,
    ви повинні знати, що в момент, коли ваш друг виставлені заявнику після підтвердження того, що автомобіль, який він купив, має км fake,повинен мати докази, сертифікований, в якому свідок-це ви, і вам доведеться перед судом, нарешті, для чого'? тому, як каже стара приказка, брудну білизну перуть у родині. ну і даремно-відповідь dell друг, BLACK,
    ідіть від дилера і знайти рішення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    коли він купує машину ? завжди добре, замовити чекову і, можливо, просити якоїсь інформації безпосередньо в будинок матері

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    привіт, як каже алекс уважний сертифікувати всі, з орг/сталевий алхімік або інше не здається мені устаткування офіцери!!! часто навіть у майстернях офіційних засвідчують км реально не за щось, але тільки тому, що навіть з допомогою інструментів, офіцерів, завжди параметри одометр завжди суперечливі, і, можливо, навіть тільки 400km і я не думаю, що не всім відомо, що з км варто піднятися тільки 400 або додати їх, а потім мої думки і завжди будьте дуже обережні, що ви робите", і він каже, от ви йдете до кримінального і завжди може зробити controdenuncia

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    так хлопці, завтра йде в справу видно, що продавець, він майже молився, щоб не продовжити, якби були проблеми, у другій половині дня він домовився з дилерській офіційний в присутності оцінювача в двигун, щоб зробити експертизу, точний у підписаній ж, я sar? присутній як свідок, маршал карабінерів сказав, що не ? необхідно втручання юристом, але є документ, що підписана, що свідчить афера, я сподіваюся, що продавець повернув йому гроші, чому? один раз був у руках документ, підписаний і зробив скаргу, що я підкреслюю, кримінального, а не пу? pi? зняти, процес йде незалежно від волі? той, хто поставив в опера, протягом 48 годин зняти адміністративне затримання для дилерських період залежить від типу дослідження, терміни довгі, але після вирішення судових розглядів, мій друг, ми зустрінемося? задоволений не тільки суми витрат, але також моральну шкоду і злий умисел відразу, для дилерської того, що не закінчується, cos?, злочин залишається і штрафи дійсно високі, суворі, вчора сара, ми зустрілися з його адвокатом, що він після кількох подібних випадків і клієнт ? завжди був компенсований до подачі скарги, крім як у тому випадку, якщо процедура ? була висунута і дилерських закрив, в цьому випадку жертвою шахраїв після того, як виклав 12 000 євро за один автомобіль taroccata отримав дала 18 місяців краси 32000 євро компенсації загальною і чистою, нам я майже зробив, культурі, про вчора ввечері hehheeh в будь-якому разі завтра ввечері ви riporter? все сподіваючись, що ви дозволите без жертв

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    як вас consigliatomi, я запустив діагностику системи ABS результат ? наступний
    - одометр знаменує нуля
    - час роботи 70199 хвилин
    - лічильник запусків 5459
    - час, що минув після першої поломки 69421 хвилин

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Як ти це зробив діагностику abs і мати всі ті info?

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    з delphi, я сказав усе

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    але, може бути ? був замінений ecu увагу , відбувається послідовний ecu, якщо ? що перший завод

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Як каже колега faberecu, можливо, і був замінений з ебу використовується, в будь-якому випадку, ecu йде відкрито, щоб зробити scodifica частково це пояснюється герметик, можливо, були проблеми в минулому ? старий власник або посередник замінили ecu з використаний..
    якщо у продавця є рахунок-фактура, з якою підтверджую, після заміни ви не можете зробити нічого, там були мої клієнти, які після проблем з двигуном замінили такою ж новий або відремонтований, і вони хотіли принести км ecu і панелі приладів до нуля.. не обов'язково у дилера, піднялися на км, я, перш ніж зробити крок не приніс, типу скарги або подібні речі приходили, я ходив до дилера, щоб досягти угоди.
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав rodcraft86 Visualizza Messaggio
    як вас consigliatomi, я запустив діагностику системи ABS результат ? наступний
    - одометр знаменує нуля
    - час роботи 70199 хвилин
    - лічильник запусків 5459
    - час, що минув після першої поломки 69421 хвилин
    79199 хвилин відповідають 48 днів життя автомобіля, якщо ми робимо, що старий власник робив 500 км в день ми отримуємо 24000km, що вони в нормі, судячи по році автомобіля і т.д.
    Терпіння і чеснота сильних..

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •