Якщо rimonti ЕКЮ ori потрібно підключити лямбда в іншому випадку ви знаменує помилка на приладовій панелі.
M999
Якщо rimonti ЕКЮ ori потрібно підключити лямбда в іншому випадку ви знаменує помилка на приладовій панелі.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
якщо цікавить тільки прочитати пу? читаю, навіть з лямбда-окремостоячий
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Насправді було щось, що я!, Негайної виплати тільки читати, навіть не привести у рух велосипед, не думаю, що необхідно! Принаймні я на це сподіваюся.
В іншому випадку, якщо вам необхідно підключити ламба, я можу підключити тільки до проводці і не вводити в каталізатор?
НЕМАЄ m999, зараз я не можу читати до школи, ще я не обладнані! Екю DP для termignoni 2-2 я вже? читати! Тепер, щоб почати дослідження, треба читати оригінал, і почати порівняння.
Чи можу я встановити на мотоцикл і зробити читання без навіть почати рух?
Дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-05-2014 до 10:57
Тоді що ? pi? відмінний готель!!!: монті ебу оригінальною, закони і rimonti його виступу. Як вам пропонувалося magi1984, навіть якщо у вас сигнал помилки на приладовій панелі, не має значення нічого.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Його треба читати з вимкненим двигуном (і в рамках вкл.); ніколи не думав, що читати карту з двигуном доступу.......з включеним двигуном, я б сумнівів, а також на доброчесність? читання, не беручи до уваги, що для читання вона займає близько 15 хвилин.
Ви, я зрозумів, що ти зрозумів........я тільки зробив уточнення, щоб сказати вам, що вам потрібно мати достатній заряд, щоб читати карту на мотоциклі. Якщо не допоможе акумулятора паралельно ? ймовірно, що з падінням напруги, не можете ви завершити читання.