Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 71
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Якщо rimonti ЕКЮ ori потрібно підключити лямбда в іншому випадку ви знаменує помилка на приладовій панелі.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо цікавить тільки прочитати пу? читаю, навіть з лямбда-окремостоячий
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    Так, звичайно, але, наскільки я зрозумів, хоче читати обидва блоку управління до школи, а потім знову тимчасово встановити оригінал.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Насправді було щось, що я!, Негайної виплати тільки читати, навіть не привести у рух велосипед, не думаю, що необхідно! Принаймні я на це сподіваюся.

В іншому випадку, якщо вам необхідно підключити ламба, я можу підключити тільки до проводці і не вводити в каталізатор?

Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    НЕМАЄ m999, зараз я не можу читати до школи, ще я не обладнані ! Екю DP для termignoni 2-2 я вже? читати! Тепер, щоб почати дослідження, треба читати оригінал, і почати порівняння.

Чи можу я встановити на мотоцикл і зробити читання без навіть почати рух?

Дякую

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Так, звичайно, але, наскільки я зрозумів, хоче читати обидва блоку управління до школи, а потім знову тимчасово встановити оригінал.

M999
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-05-2014 до 10:57

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Тоді що ? pi? відмінний готель!!!: монті ебу оригінальною, закони і rimonti його виступу. Як вам пропонувалося magi1984, навіть якщо у вас сигнал помилки на приладовій панелі, не має значення нічого.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав Dirdan Visualizza Messaggio
    .....Чи можу я встановити на мотоцикл і зробити читання без навіть почати рух?
    Дякую
    Ви не можете прочитати, так як з основи вимкнений, не ? харчування повністю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Far? так, я підходжу оригінал і я можу прочитати! Я сподіваюся, що зможу це зробити завтра!

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Тоді що ? pi? відмінний готель!!!: монті ебу оригінальною, закони і rimonti його виступу. Як вам пропонувалося magi1984, навіть якщо у вас сигнал помилки на приладовій панелі, не має значення нічого.

M999
    Мауро я маю на увазі не запустити двигун, щоб уникнути, що дає мені помилку, але я б включений, безумовно, рамки для читати ECU.

Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Ви не можете прочитати, так як з основи вимкнений, не ? харчування повністю.

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Його треба читати з вимкненим двигуном (і в рамках вкл.); ніколи не думав, що читати карту з двигуном доступу.......з включеним двигуном, я б сумнівів, а також на доброчесність? читання, не беручи до уваги, що для читання вона займає близько 15 хвилин.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Мауро, можливо, ти мене не правильно прочитали, що я висловив погано! Однак зробити? так само, як ви описали!

Дякую

Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Його треба читати з вимкненим двигуном (і в рамках вкл.); ніколи не думав, що читати карту з двигуном доступу.......з включеним двигуном, я б сумнівів, а також на доброчесність? читання, не беручи до уваги, що для читання вона займає близько 15 хвилин.

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Ви, я зрозумів, що ти зрозумів........я тільки зробив уточнення, щоб сказати вам, що вам потрібно мати достатній заряд, щоб читати карту на мотоциклі. Якщо не допоможе акумулятора паралельно ? ймовірно, що з падінням напруги, не можете ви завершити читання.

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •