Привіт усім, хто-то в ліжку ці ecu з kess v2 орі ?
Привіт усім, хто-то в ліжку ці ecu з kess v2 орі ?
хлопці, якщо я правильно пам'ятаю, я отримав **** від іноземця, який давав включення послідовного читання і для м8, якщо я можу замість напису
ви з останніми оновленнями, повинні прочитати її проблеми, які я намагався прочитати, я витратив 2 години і, можливо, більше? наприкінці читання я, оскільки помилка ksuite 9999 .не знаю, що сталося, я покликав допомогу мені рік сказали робити інші тести, які я, чесно кажучи, я не хотів, щоб мені сказали, що мені змінюють інструмент, який може бути проблемою для інструменту " врешті-решт мені довелося запрограмувати з gxxxo клон, і він поклав тепер для запису і нормально ?
це і оновлення, який був випущений на версії 2.04 тепер ми 2.05
● PRT 293 - (FIAT/ALFA/LANCIA MARELLI MJ8DF MPC5565)
Додано читання через OBD всіх транспортних засобів, підтримуваних протоколом 293.
Дана функція ? доступно тільки для Master пристроїв.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-05-2014 до 14:33
тоді я добре пам'ятав, у мене є друг, з офіцером, і він теж мав ті ж проблеми, для читання, напевно ? невелика помилка протоколу, що іноземець вирішить? скоро, дуже серйозні і готові на ці речі
Що машина була?
Час запису залежить ? у C-can (Punto Evo/Ducato/etc) - приблизно 15 хв між вичавлює зчеплення і різних power latch або K-line (Муса/Ідея) я тільки зробив пару але, якщо я правильно пам'ятаю, приблизно 40 хв
для читання у мене зроблені 2 (Evo)немає, єдина проблема curiosit? також для читання розчавити pefale зчеплення встановіть на мотоцикл і power latch точно так, як в запису
машина була panda 2011 і мені дало можливість? в k, і також я зробив вичавити педаль зчеплення, якщо я правильно пам'ятаю для читання форсунок перо, і тепер я думаю, що в запису, мені здається, я не бачив, якщо була можливість? написати або всієї таблиці, але мені здається, що не було