Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 71

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    А кома,спробуйте його і дайте нам знати, l результат!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Те, карта перевірена, велосипед-це добре, щоб побачити реальні зміни я повинен зробити красиве навколо?!
    Єдиний недолік залишається індикатор двигуна горить...чому?
    Я не діагноз підходить для перевірте помилки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    гарно навколо!
    Для шпигуна ? просто смішно!!!
    Але, можливо, тепер, я думаю, я забув управління клапана ( повторно перевірити)
    Річ, звичайно ? абсолютно байдуже для цілей прибутковості, так як клапан 2-в-1 не існує.
    Тримайте нас в курсі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт, слухай, я не знаю, якщо у вас є вже? факт, але я раджу тобі робити також різні reset (TPS etc) чому? ducati (я їх отримав) дуже чутливі до малих змін.
    Я раджу вам також зрівняти їх farfallati і відрегулювати вміст со. Мій ducati зміни? і кожен новий сезон я робив всі ці кроки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    індикатор може бути колесо...кілька разів треба робити, вчити....ви використовували півня?вказує на дії,....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    індикатор може бути колесо...кілька разів треба робити, вчити....ви використовували півня?вказує на дії,....
    Не на Ducati, навіть з новими Melco або Рахунку.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    карту dp ? дуже ефективний, так як надходить дуже багато високих, і для нормального використання не годиться, витрата палива elavati порожніх і низьких..пу? далеко відмінно від ecu ori-працювати і отримати карту, звичайно, краще DP Для шпигуна це може бути, що не був видалений карту лямбда..Або що у вас вимкнено електродвигун вытыхания

колесо датчика положення розподільчого валу може бути але в цьому випадку загоряється контрольна лампа ? блимає і не встановлює, отже, я виключаю.
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-03-2014 до 19:16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Всім привіт, це обговорення мене заінтригувало, чому? у мене теж hyper екю DP і розвантаження 2-2, та на відміну від оригіналу, я помітив, витрата палива високий, мені завжди здається жирної до 2500 оборотів в хвилину і проходить один smagrimento на 5500 об. Логічно ці особисті міркування, і ви вільні rimproverarami!

Я б міг змінити вихідний блок, щоб зробити його краще DP, їх можна було порівнювати і вивчати, де DP споживає d+.

Сподіваюся на вашу допомогу!

Спасибі і хорошої роботи.

Citazione Спочатку Написав marco_evolution Visualizza Messaggio
    карту dp ? дуже ефективний, так як надходить дуже багато високих, і для нормального використання не годиться, витрата палива elavati порожніх і низьких..пу? далеко відмінно від ecu ori-працювати і отримати карту, звичайно, краще DP Для шпигуна це може бути, що не був видалений карту лямбда..Або що у вас вимкнено електродвигун вытыхания

колесо датчика положення розподільчого валу може бути але в цьому випадку загоряється контрольна лампа ? блимає і не встановлює, отже, я виключаю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Починає завантажити свою карту і давайте аналізувати разом... так добре і ясно, щоб уникнути непорозумінь: я не готую кашу ніхто, тебе стоків і почала прочитати/проаналізувати різні карти? разом, щоб зрозуміти, як і де підправити . Cos? torner? корисно іншим, які захочуть втрутитися, що ви говорите? Ми вирушаємо?

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Спасибі m999, sar? радий прийняти участь!

Зараз я підходжу ECU DP, то вітальне повідомлення відредаговано, вам треба? установка ecu на оригінальний мотоцикл, для ch? у той час я як і раніше закуповується матеріал, щоб його можна було підключити до "школи". Сподіваюся, вийде це ми, я підходжу ecu оригінальний, не сподіваючись необхідності встановіть також ламба. Я можу читати її спокійно, без?

Найближчим часом для вивчення!

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Починає завантажити свою карту і давайте аналізувати разом... так добре і ясно, щоб уникнути непорозумінь: я не готую кашу ніхто, тебе стоків і почала прочитати/проаналізувати різні карти? разом, щоб зрозуміти, як і де підправити . Cos? torner? корисно іншим, які захочуть втрутитися, що ви говорите? Ми вирушаємо?

M999

Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •