А кома,спробуйте його і дайте нам знати, l результат!!
А кома,спробуйте його і дайте нам знати, l результат!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Те, карта перевірена, велосипед-це добре, щоб побачити реальні зміни я повинен зробити красиве навколо?!
Єдиний недолік залишається індикатор двигуна горить...чому?
Я не діагноз підходить для перевірте помилки.
гарно навколо!
Для шпигуна ? просто смішно!!!
Але, можливо, тепер, я думаю, я забув управління клапана ( повторно перевірити)
Річ, звичайно ? абсолютно байдуже для цілей прибутковості, так як клапан 2-в-1 не існує.
Тримайте нас в курсі.
![]()
Привіт, слухай, я не знаю, якщо у вас є вже? факт, але я раджу тобі робити також різні reset (TPS etc) чому? ducati (я їх отримав) дуже чутливі до малих змін.
Я раджу вам також зрівняти їх farfallati і відрегулювати вміст со. Мій ducati зміни? і кожен новий сезон я робив всі ці кроки.
індикатор може бути колесо...кілька разів треба робити, вчити....ви використовували півня?вказує на дії,....
карту dp ? дуже ефективний, так як надходить дуже багато високих, і для нормального використання не годиться, витрата палива elavati порожніх і низьких..пу? далеко відмінно від ecu ori-працювати і отримати карту, звичайно, краще DPДля шпигуна це може бути, що не був видалений карту лямбда..Або що у вас вимкнено електродвигун вытыхания
колесо датчика положення розподільчого валу може бути але в цьому випадку загоряється контрольна лампа ? блимає і не встановлює, отже, я виключаю.
Востаннє редагувалось leandro89; 19-03-2014 до 19:16
Всім привіт, це обговорення мене заінтригувало, чому? у мене теж hyper екю DP і розвантаження 2-2, та на відміну від оригіналу, я помітив, витрата палива високий, мені завжди здається жирної до 2500 оборотів в хвилину і проходить один smagrimento на 5500 об. Логічно ці особисті міркування, і ви вільні rimproverarami!
Я б міг змінити вихідний блок, щоб зробити його краще DP, їх можна було порівнювати і вивчати, де DP споживає d+.
Сподіваюся на вашу допомогу!
Спасибі і хорошої роботи.
Починає завантажити свою карту і давайте аналізувати разом... так добре і ясно, щоб уникнути непорозумінь: я не готую кашу ніхто, тебе стоків і почала прочитати/проаналізувати різні карти? разом, щоб зрозуміти, як і де підправити. Cos? torner? корисно іншим, які захочуть втрутитися, що ви говорите? Ми вирушаємо?
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Спасибі m999, sar? радий прийняти участь!
Зараз я підходжу ECU DP, то вітальне повідомлення відредаговано, вам треба? установка ecu на оригінальний мотоцикл, для ch? у той час я як і раніше закуповується матеріал, щоб його можна було підключити до "школи". Сподіваюся, вийде це ми, я підходжу ecu оригінальний, не сподіваючись необхідності встановіть також ламба. Я можу читати її спокійно, без?
Найближчим часом для вивчення!