Після закриття Ducatidiag я почав шукати який-небудь інший безкоштовний інструмент, з яким я люблю підсмажити і навіть блоки управління... з'являється cos? GuzziDiag, очевидно, народився з ребра Ducatidiag, де на сторінці завантаження я помітив також, що там були невеликі виконувані файли, які дозволяють читати і записувати блоки управління групи Marelli 1.5 M - 5 РАНКУ і 5.9 М.
Все, я пробував виконувані файли для блоків управління 5.9 і 5 ранку на 5 РАНКУ, що використання в якості морської свинки. : Обидва інструменту дуже прості і не дозволяють варіації деталей в запису. Як reader writer працюють з файлами формату .бен, 320 kb, в цьому випадку в 5 РАНКУ. У записі ви не можете змінювати код даних тестерів, запис, etc.. Читаючи файл записаний інший інструмент, я побачив, що ці параметри змінюються автоматично, але, щоб ентузіаст, який захоче весело провести, чи що ? мало актуальною.
Ясно, що файли, які ви v? писати повинен мати gi? реєстрація sum правильний і різні елементи управління, іммобілайзера, приладової панелі і належним чином виправлені, для того, щоб змусити працювати ебу в залежності від ваших потреб. Блок управління не повинен бути заблокований, в іншому випадку ви не f? нічого. Єдиний контроль, що f? інструмент ? перевірка на розмір файлу і тип файлу, який, повторюю, повинен бути у форматі .бен.
Я намагався інструмент з файлу на Streetfighter, побачив, що друг, який прийшов до мене: працює!! Завантажив карту DP, перевірена мотоцикл: все ОК.
Ебу ? була прочитана і записана в послідовний порт, за допомогою кабелю KKL адаптер EOBD=>3 PIN FIAT з кабелями живлення для CCL, прямо на мотоцикл.
Безумовно, інструмент ? дуже їдким і, перш ніж спробувати його, ви повинні зробити деякі перевірки, відповідно, зокрема, на SW, що ви збираєтесь писати в блок управління, але, враховуючи, що ? безкоштовно і після кількох тестів дав позитивний результат, я б сказав, що вони на вірному шляху. Сказати, щоб піти я впевнений, клонували ебу оригінальний Стрітфайтер, з тим, що погано, що ходив і повертався назад, в одну мить.
M999