це ? мало і безпечно, але і зіставити так...або це значить просто не розуміти, що ви робите, збільшуючи .тоді і краще, що ви не бачите диму від страху. ще, що паровоз .....хлопці, давайте розуміти, що електроніка ? дуже складно qunidi якщо багато інженерів, збивають щодня мозок, щоб вивчити, блоки управління, розробити драйверами та ін , що ми витратили гроші х х курсів вчитися і на практиці їх робота, це ні до чого .якщо в цей момент новачок, який всерйоз з його картки на 100 євро, або навіть не приходить нерозуміння ситуації.
Чорт забирай, що карту!![]()
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
Я не бачив... може поставити лім пара працює в FF hihihihi також обмежувач диму мило ... час вприскування об'їжджати.... rail нульовою навантаження
може бути, він хотів змусити його повернути до 6000 оборотів в хвилину це ? результатом sw-подарунки з клонів... бідний, хто натрапили на ці Підривники електронні
Я зареєстрований також на іншому форумі,я роблю це ремесло кілька років,я не відчуваю Бога,а,скоріше, на щастя, я ще не підірвав turbo, у мене є двигун. З іншого боку, я зробив експеримент, звичайно, відправлю мою карту "147 JTDM 120CV" . Щось досить тихо, але головка блоку циліндрів з Bravo 150 в кузов оригінал, без dpf ,l' альфа і пі? швидко. Ну, моральної не були коментарі, погоджені,кожен з них що-небудь . Тому, перш ніж дебати з наступних тем заборонені роботи інших,ми думаємо, що, можливо, може статися, і нам не догодити клієнта, або об'єднати дають. Я не можу коментувати на карту, чому? я не кількість повідомлень, досить.
Я читав данини, але я думав, що сед речі, які ви могли бачити,щоб дізнатися,може бути, я роблю так само,зрештою, що я вважаю, а мої файли сюдизовнішній вигляд,немає проблем, хтось мене дорікнув, сказавши, що я imbrattando і ризик банна!!! у мене 2 повідомлення,я знаю, думки на карти,що забруднення!!!тобто ви, що під наглядом персоналу. На жаль вентиляції!