Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Обговорення: це справжній анекдот.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    98
    це ? мало і безпечно, але і зіставити так...або це значить просто не розуміти, що ви робите, збільшуючи .тоді і краще, що ви не бачите диму від страху. ще, що паровоз .....хлопці, давайте розуміти, що електроніка ? дуже складно qunidi якщо багато інженерів, збивають щодня мозок, щоб вивчити, блоки управління, розробити драйверами та ін , що ми витратили гроші х х курсів вчитися і на практиці їх робота, це ні до чого .якщо в цей момент новачок, який всерйоз з його картки на 100 євро, або навіть не приходить нерозуміння ситуації.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Чорт забирай, що карту!
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Я не бачив... може поставити лім пара працює в FF hihihihi також обмежувач диму мило ... час вприскування об'їжджати.... rail нульовою навантаження
    може бути, він хотів змусити його повернути до 6000 оборотів в хвилину це ? результатом sw-подарунки з клонів... бідний, хто натрапили на ці Підривники електронні

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    Ну ви ? вчитися і мати поверхневе знання cmq і логіки робити речі, розуміючи, що він робить рахунок і робити речі, як в цьому файлі, даючи кроком тут і без логіки, і не знаючи, що і як ви збираєтеся, збільшивши, подивитися turbo....
    По мені, кожен у свій спосіб, щоб зробити і дивитися на речі? в житті тих, хто вірить professorino рано чи пізно падає

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Я зареєстрований також на іншому форумі,я роблю це ремесло кілька років,я не відчуваю Бога,а,скоріше, на щастя, я ще не підірвав turbo, у мене є двигун. З іншого боку, я зробив експеримент, звичайно, відправлю мою карту "147 JTDM 120CV" . Щось досить тихо, але головка блоку циліндрів з Bravo 150 в кузов оригінал, без dpf ,l' альфа і пі? швидко. Ну, моральної не були коментарі, погоджені,кожен з них що-небудь . Тому, перш ніж дебати з наступних тем заборонені роботи інших,ми думаємо, що, можливо, може статися, і нам не догодити клієнта, або об'єднати дають. Я не можу коментувати на карту, чому? я не кількість повідомлень, досить.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    покажіть мені!!!
    Citazione Спочатку Написав peppe82 Visualizza Messaggio
    хлопці, вчора я прийшов клієнт, ми говоримо один з ситуацією, що машина і період, який курить багато і шумить на низьких reggimi!!!!! збираюся спробувати автомобіль і здивування на обличчі карту від 100 євро .

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав pesceautoservice Visualizza Messaggio
    покажіть мені!!!
    людині, " ви ще необхідні вимоги, якщо ви не читали, як це працює, погляньте на правила.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    Я читав данини, але я думав, що сед речі, які ви могли бачити,щоб дізнатися,може бути, я роблю так само,зрештою, що я вважаю, а мої файли сюди зовнішній вигляд,немає проблем, хтось мене дорікнув, сказавши, що я imbrattando і ризик банна!!! у мене 2 повідомлення,я знаю, думки на карти,що забруднення!!!тобто ви, що під наглядом персоналу. На жаль вентиляції!
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    людині, " ви ще необхідні вимоги, якщо ви не читали, як це працює, погляньте на правила.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав pesceautoservice Visualizza Messaggio
    Я читав данини, але я думав, що сед речі, які ви могли бачити,щоб дізнатися,може бути, я роблю так само,зрештою, що я вважаю, а мої файли сюди зовнішній вигляд,немає проблем, хтось мене дорікнув, сказавши, що я imbrattando і ризик банна!!! у мене 2 повідомлення,я знаю, думки на карти,що забруднення!!!тобто ви, що під наглядом персоналу. На жаль вентиляції!
    Мій був? рада або дружнє попередження.. звичайно ж, не докір.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    насправді прошу вибачення,я ще не знаю добре, як рухатися. Вибачте мене, якщо я роблю якийсь strafalcione. Спасибі cinqueturbo
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Мій був? рада або дружнє попередження.. звичайно ж, не докір.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •