Результати 1-8 з 8

Обговорення: погляд карту

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327

погляд карту

привіт всім, я хотів би думка на цю карту читати в 159 jtdm 150cv вони видалений fap+ egr + mod.....але машина іноді йде в recovery не збирається більше 2000 оборотів в хвилину, не горить........порівнюючи з файл-орі, я помітив багато змін за межами драйвер.....або вони зробили деякі оновлення може бути в цьому причина .....Дякую alfa_159_1.zip

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    забув вставити файл орі ....знайти його тут.http://www.professionalchiptuning.ne...59.....138/889

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    привіт . для мене логіка і неправильно.
    між тим, збільшується крутний момент, але не піднімаючи інше ви завжди обмежена дизельного палива..
    швидко overboost надто ще .meglio працювати на карті тиску і час їх зміну, де вони потрібні.
    якщо ти зняв fap карту turbo, коли регенерує nn, вам потрібно його змінити.
    картку і збалансовану погано. siquramente camminera ,але тому, що і дизель, і, отже, робить добре.
    як порада, завжди, якщо я можу собі це дозволити, ви, щоб billanciare i lim дизель і огляд карти, що у мене турбо.
    хороші вихідні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Карту питання, по-моєму ? бронювали без логічного зв'язку, поза драйвер чіпають без потреби, пара керована, погано, разом з обмежувачем, що навіть збільшується, 410 об / хв, Що досить неефективно і без логіки) карту педаль неповної, чому? відсутня, час упорскування від страху авансів даних вкрай погано, і ін.............Обмежувачі iq факти, таким чином, невірні навіть не були зворушені, 2 в той час як в edc16c39 три........................Коротше кажучи, якщо ви поклали карту оригінальною і видалити fap і клапан egr andr? безумовно, краще ;-)

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Хлопці, все, правда, було тільки для свого задоволення, я знаю, що ? було зроблено погано. ..насправді я зафіксував все, зараз йде диво...механік сказав мені, що зроблений хороший тренер....можливо, я повинен був розмістити його в файл анекдоти. ..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    Хлопці, все, правда, було тільки для свого задоволення, я знаю, що ? було зроблено погано. ..насправді я зафіксував все, зараз йде диво...механік сказав мені, що зроблений хороший тренер....можливо, я повинен був розмістити його в файл анекдоти. ..
    Насправді ти добре сказав, проте в кінці, як ви виправили? Ти переробив карту " з нуля " або ти поставив оригінальний файл з fap і egr ???

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    в кінці кінців я поставив файл орі з fap ? egr off....машина йде дивно... зараз вона ходити кілька днів, щоб побачити, якщо проблема повториться, що ходив у recovery ....я вже згадував, що leggessi файл, що проблема була з-за карти (що soddisfazzione) ...він був трохи невпевненою, потім, коли він побачив роботи, що було зроблено, я дала привід...потім, якщо ви вирішили мені карту з нуля, як ви повинні....дякую

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    в кінці кінців я поставив файл орі з fap ? egr off....машина йде дивно... зараз вона ходити кілька днів, щоб побачити, якщо проблема повториться, що ходив у recovery ....я вже згадував, що leggessi файл, що проблема була з-за карти (що soddisfazzione) ...він був трохи невпевненою, потім, коли він побачив роботи, що було зроблено, я дала привід...потім, якщо ви вирішили мені карту з нуля, як ви повинні....дякую
    Нічого не важливо ? знайшов ;-)

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •