У п'ятницю? я намагаюся, і я оновлю
У п'ятницю? я намагаюся, і я оновлю
Потужність і нічого без контролю
я не пі? зробив тест з мод switch off, чому? автомобіль я зробив це за кордоном мого брата і так як після я їду він не має можливості вирішити, якщо горить контрольна лампа, cos? я залишив мод зроблений для того, але я б хотів, що б ви не пішли у фонд, щоб дізнатися більше? якщо б я rifarne іншого, я думаю, що autocom не робіть процедуру добре, або я дійсно датчик, який в зібрати трубу ****** на місці fap сталося щось
Не існують, однак, проблеми всі помилки, отриманих від датчиків, можна видалити з таблиці dtc без проблем...може бути, ви і зламали сам датчик і тому дає помилку....так що, якщо ви користуєтеся тільки ви втратите помилки, властиві тиску turbo rail і інших несправностей двигуна
Буде трохи не по темі, як видалити в таблиці помилки?
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Які помилки дає?? Однак просто скопіювати таблицю dtc інший без dpf
кількість dtc, на жаль, не я його врятував, він говорив мені, датчик press. диференціальний або засмічення dpf або ебу або проводка, на жаль, не ? що дуже досвідчений і знайти ecu без dpf, щоб скопіювати таблицю з tdc на даний момент я, здається, р? складно це для прямо зараз я cos?, але в майбутньому я готую, безумовно, перед
Чекає, що сталося??
Так, коли я поставив карту я зробив відразу діагностику, і в той момент dpf була не забиті в 0%, засмічення і індикатор не горить, то я важив, що все було ок...але я не поклав мотоцикл, то я відключив всі ? я почав враховувати, то через Кілька км я перевірив і побачив, що відсоток засмічення близько 75%...
регенерувати не перебудувати, повірте пробував, можу тобі сказати, але що я працюю один, без DPF, скопіювати частину управління, щоб з'ясувати, що виключає контроль DPF, ви підкажіть