Ах, то я постараюся з turbo з bp ori vgt ori карту турбо-всього плюс 100 очок і обмежувач на 150 одиниць для решти можете отримати картку або переробляти? ?
Ах, то я постараюся з turbo з bp ori vgt ori карту турбо-всього плюс 100 очок і обмежувач на 150 одиниць для решти можете отримати картку або переробляти? ?
Потужність і нічого без контролю
Ах інше питання : ugo, дати 120 точок на всіх картах turbo ви маєте на увазі, навіть ті з драйвера? ?
Хлопці, крім того, на запитання перед тим, щоб залишити більш відкритою геометрії turbo cio? уникнути надмірного тиску контроль йде зменшення??
120 очок-не проблема, я...спасибі за puntualizzazione, а потім золота і 75% - до мінімуму, щоб змусити її відкрити більше, тобто збільшити відставання я повинен взяти її, наприклад, на 80 або 70??
відсоток, що подивитися в карту vgt або час overboost, як дзвін sw і віднесла в робочий цикл клапана n75 не турбіни ж...ці дві речі пов'язані, але 75% ? duty cycle від n75 не відсоток закриття лопаток турбіни...
P.Sмо duty cycle ? високий самі лопатки закриті більш Dc знижує самі лопатки відкриваються....
тоді чому ви хочете amentare відставання?? що ще ? що "час відгуку турбіни"...як правило, монтуються турбіни vgt, щоб зменшити відставання.....ви хочете збільшити.....з якоїсь дивної причини???
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
тоді я поясню, не хочу збільшити відставання, але це було тільки, щоб зрозуміти і дати вам зрозуміти, те, що мені потрібно мені, то я не розумію, з якою проклятий, чому я recovery turbo з-за надмірного тиску, прибуття в піки 1.9 бар, але тиск турбо і змінена дійсно так, мінімальні, тому 2 речі, або несвідомим змінної не працює нормально, чи є якісь проблеми з мапу, проблема, і що це позитивний пік, там і я на звільнення, і я поясню краще, тому що відбувається в 4 руху більше, і трохи в гору, стрільба до 4000 4250 обертів залишаю, щоб поставити п'яту і відразу відмова turbo і виходить помилка опубліковано на сторінках попередні
ви, безумовно, проблема, vgt...
перевірте це.
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Я також вважаю, що я в цей момент
з радою ugoboss 120 точок на всій карті я не псую, завтра продовжую тестування в 140 очок, якщо я не псую, проставлений в тому, що волосся у досягнень, і це прекрасно