Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 38
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Можливо, що після опускання vgt ще у мене тиск турбо cos? висока і правда, що я був у повне прискорення в четвертому? мені здається дивним, що ви думаєте? ? Хто мені допомагає? ?
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    виходячи з того, що я дав, подивіться цей файл "MIArovat DPFOFEGROFSWOFDPFSWOFDTCOKR2 (TEST4VGTOK80MM).rar", порівнюючи його з орі знайшов на
    базу даних форуму ? не бачу в цьому нічого хорошого. Я бачу, кроком даних р? навалом ? деяких речей не вистачає. Але проблема в несправності turbo ? з-за надмірного тиску ? по-моєму у вас також є механічні проблеми. Імхо карту ? повтор.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    З якої причини карту буде переробляти? ? Будучи проінформований про те, що я не дав кроком у часи inj завдаток в л я розрахунку не більше 2 градусів пост inj машина йде чудово, єдине, і цієї несправності turbo я збільшується також lim iq таким чином, щоб мати безпека для інших і на основі ducati corse педаль має bp в курсі, як всі карти пов'язані, дов і катастрофи? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    ще думки??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт jovandi, починаючи від файлів, які ви написав на початку, що не кричи, але має карти лямбда змінені, прошу з поясненнями, що я не зрозумів вашого файлу mod, управління vgt ви знижена на 7%, але потім ти підняв брек-пойнт-14 %, що розрахунки ви зробили, карту turbo щиро не станеться, а також зміни в обмежувач turbo, моя хоче бути конструктивна критика, ви дивуєтеся, чому у вас тиск, так і високі, і я прошу вас, якщо ви знаєте, що і як ви змінили.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    тоді я опустив VGT і підняв останній брейк-пойнт, щоб відповідати новим IQ, то 80mmq, VGT і знижений для тестування, щоб уникнути ушкодження маючи більш закрито, тому що я стоку спорожніли, і я не протитиску, тому я хотів геометрії більш відкритою, щоб мати пік-найбільш точний і тенденції більш регулярним, карту turbo і скопійована на ducati corse, а також його обмежувач валютний конвертер : ВР = 80 мм3, що і новий IQ....де і що я помиляюся??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    може бути, для карти " ori я заплутався, але мені здається, по-справжньому золотих і мод або я вирішив знизити лямбда, щоб зробити її більш ліберальною, дякую за думку, принаймні, ви пояснили, що і як і колись, - загалом,

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо хочете пораду, щоб зрозуміти, де ваша проблема, зробіть так, покладіть золоті карти турбо і його обмежувачі і vgt, то від 120 точок на всіх картах турбо і 150 точок на обмежувачі turbo і випробування машини, якщо ви йдете в оману, щоб тиск означає, що у вас є проблема з геометрії turbo, якщо він не в помилці, ви можете отримати до 150 точок на картах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Вибачте, іване, ви дякую за пораду, спробує? як і раніше, але міркування, які я зробив і чи правильно це? ? Карти turbo всі будь-вр орі??

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Вибачте, іване, ви дякую за пораду, спробує? як і раніше, але міркування, які я зробив і чи правильно це? ? Карти turbo всі будь-вр орі??
    все в грі за те, що стосується турбо.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •