Можливо, що після опускання vgt ще у мене тиск турбо cos? висока і правда, що я був у повне прискорення в четвертому? мені здається дивним, що ви думаєте? ? Хто мені допомагає? ?
Можливо, що після опускання vgt ще у мене тиск турбо cos? висока і правда, що я був у повне прискорення в четвертому? мені здається дивним, що ви думаєте? ? Хто мені допомагає? ?
Потужність і нічого без контролю
виходячи з того, що я дав, подивіться цей файл "MIArovat DPFOFEGROFSWOFDPFSWOFDTCOKR2 (TEST4VGTOK80MM).rar", порівнюючи його з орі знайшов на
базу даних форуму ? не бачу в цьому нічого хорошого. Я бачу, кроком даних р? навалом ? деяких речей не вистачає. Але проблема в несправності turbo ? з-за надмірного тиску ? по-моєму у вас також є механічні проблеми. Імхо карту ? повтор.
З якої причини карту буде переробляти? ? Будучи проінформований про те, що я не дав кроком у часи inj завдаток в л я розрахунку не більше 2 градусів пост inj машина йде чудово, єдине, і цієї несправності turbo я збільшується також lim iq таким чином, щоб мати безпека для інших і на основі ducati corse педаль має bp в курсі, як всі карти пов'язані, дов і катастрофи? ?
ще думки??
привіт jovandi, починаючи від файлів, які ви написав на початку, що не кричи, але має карти лямбда змінені, прошу з поясненнями, що я не зрозумів вашого файлу mod, управління vgt ви знижена на 7%, але потім ти підняв брек-пойнт-14 %, що розрахунки ви зробили, карту turbo щиро не станеться, а також зміни в обмежувач turbo, моя хоче бути конструктивна критика, ви дивуєтеся, чому у вас тиск, так і високі, і я прошу вас, якщо ви знаєте, що і як ви змінили.
уго ---- президент A.E.P.
тоді я опустив VGT і підняв останній брейк-пойнт, щоб відповідати новим IQ, то 80mmq, VGT і знижений для тестування, щоб уникнути ушкодження маючи більш закрито, тому що я стоку спорожніли, і я не протитиску, тому я хотів геометрії більш відкритою, щоб мати пік-найбільш точний і тенденції більш регулярним, карту turbo і скопійована на ducati corse, а також його обмежувач валютний конвертер : ВР = 80 мм3, що і новий IQ....де і що я помиляюся??
може бути, для карти " ori я заплутався, але мені здається, по-справжньому золотих і мод або я вирішив знизити лямбда, щоб зробити її більш ліберальною, дякую за думку, принаймні, ви пояснили, що і як і колись, - загалом,
якщо хочете пораду, щоб зрозуміти, де ваша проблема, зробіть так, покладіть золоті карти турбо і його обмежувачі і vgt, то від 120 точок на всіх картах турбо і 150 точок на обмежувачі turbo і випробування машини, якщо ви йдете в оману, щоб тиск означає, що у вас є проблема з геометрії turbo, якщо він не в помилці, ви можете отримати до 150 точок на картах.
уго ---- президент A.E.P.
Вибачте, іване, ви дякую за пораду, спробує? як і раніше, але міркування, які я зробив і чи правильно це? ? Карти turbo всі будь-вр орі??