Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    2

презентація нового користувача & невеликий допомоги !!!

Всім привіт.
    Мене звати яна 76 мені 37 років, я живу на Сардинії, я новий користувач цього прекрасного форуму, і я хочу уявити собі, як це слід робити, коли ви входите в перший раз в співтовариство,
    У мене завжди була пристрасть до автомобілів, досить сказати, що у мене є fiat grande punto спорт 130 коней !!!
    Прекрасне жіноче ім'я? послатися на свій досвід мої сумніви і мої проблеми механіки, в той же час я хочу комплімент з все для гарного форуму, багатий досвід і професіоналізм? останнім часом ? важко знайти на форумах, особливо, коли говорять про автомобілі.
    Ще що сказати? нічого, я все в надії, що зможу внести мій маленький внесок у те, що ? мій невеликий досвід в області автоспорту.
    Я хотів запитати, якщо хтось може дати мені код цього радіо бачив, що мої відмовилися від мене, і я travata один в руїнах

модель grande punto, радіо Grundig made in Portugal

FA646181906862

інші номери в радіо : серія n 735446970

Дякую заздалегідь, хто я пу? допомогти

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    здравствуйте і ласкаво просимо розкажіть вашої професії,перенести обговорення в розділ підходить, враховуючи, що у вас створена в розділі презентації форуму,в будь-якому разі, вибачте, але, щоб розблокувати ваш стерео вам необхідно звернутися в авторизований сервісний центр.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    вибачте, msport, але де? обговорення перенесено?не вважаю!я, можливо, рішення в іншому, я хотів би дати йому деяку інформацію

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    2
    Citazione Спочатку Написав pesceautoservice Visualizza Messaggio
    вибачте, msport, але де? обговорення перенесено?не вважаю!я, можливо, рішення в іншому, я хотів би дати йому деяку інформацію
    привіт , я jan76 , якщо знайшли код, щоб розблокувати моє радіо я хотів би велику користь !!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав pesceautoservice Visualizza Messaggio
    іван бачив, що ти в тай на форумі, ви підкажіть,останнім часом на форумі ви зараховують багато, щоб запитати, коди розблокування для своїх радіоприймачів і що не вітається, особливо, якщо це новий користувач, або якщо є декілька msg тому ніхто і кажу, ніхто не повинен розміщувати коди розблокування, в іншому випадку banno.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Ласкаво просимо на форум

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Повідомлення
    911
    привіт і ласкаво просимо

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    Отримав я за це кожен раз, коли я завжди питаю думку вас, адміністраторів, cos? впевнений, я не помиляюся. Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ласкаво просимо!!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді