привіт, хтось читав, ніколи scania 124 420 блоку управління ms6.2 з півень v50? я вчора пробував, але не дав мені жодного даних ecu , дав мені повідомлення про помилку"будильник"у з'єднанні.sara' u помилка програмного забезпечення або інтерфейсу?
або просто не читає в послідовний?
хто-небудь пробував?
привіт, роббі, я можу гарантувати, що в послідовний читає, як я читав дещо з півень версії 48 або (84, як я, йде в екран)? на початку не читала, навіть не я, то я зробив мод опором від 3,9 khom і я читав і писав.з повагою
якщо ви фотографії що означає опір замінити??
однак, мій півень і laversione 50, який працює в bdm тепер він завжди робив свою роботу добре, по-твоєму, і зміни, які були в свій час?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-04-2014 до 10:34
привіт, роббі, навіть по-моєму, коли в послідовний не читав в bdm-було б дуже добре, я можу гарантувати, що після мод, тільки опір від 10 khom, з 3,9 khom почав читати ms6.2? ще давав якоїсь проблеми на який-небудь edc 15, то я також замінити всі резистори, що не були правильно встановлені недалеко від rel?, cos? ? поліпшити, досі я читав 35 ебу ms6.2 з цих? 2 вже стояли, не s? чому?.
відправити вам фотографії з mod, зроблені іншим користувачем форуму, cos? що можна перевірити опір, якщо я можу дати вам пораду, якщо змінити ви робите перед тим, що від 10, с 3,9, а потім перевірити, перш ніж змінювати інших,привіт і з святом пасхи
дякую ради тепер вимкніть і управління, як на фото,дивно, що досі, що мій півень, і він завжди вів себе добре і з edc 15 bdm і завантаження tricore edc17
і edc 16,пояснюю, що в додаток до daily завжди з boschms і перший вантажівка, який я намагаюся читати
дякую ради тепер вимкніть і управління, як на фото,дивно, що досі, що мій півень, і він завжди вів себе добре і з edc 15 bdm і завантаження tricore edc17
і edc 16,пояснюю, що в додаток до daily завжди з boschms і перший вантажівка, який я намагаюся читати
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-04-2014 до 10:34
я теж щодня його читав? було ms 6.3, будьте уважні, перевірте, що насправді 420 з ms6.2, чому? є й такі, з ecu motorola s6 і ті, що ви читаєте в can, як ви бачите з pdf в папці-дель-галло, в останній спробуйте також на іншому транспортному засобі з ms6.2, щоб бути впевненим, що проблема як на інструмент, а не на автомобіль scania 4-серії 480 580 також вони ms6.2
тоді мій інструмент досі ніколи не мав проблеми, однак, я пробував читати, навіть з протоколом motorola, але дав мені те ж питання.
свій інструмент і трохи відрізняється від того, що опубліковано в фото і то, тільки один світлодіод жовтий і змінює розташування опір 10kohm
однак завтра я намагаюся читати cursor з ms6.2, і я бачу, як він веде себе
для сіско,то я спробував побачити резистори всередині і трохи відрізняються,мені потрібно знати, як він названий в свій інструмент, тому що " мій " і " led.
повинно бути r27 або r28,ви можете мені дати в око?
я намагався читати cursor, але він дав мені ту ж помилку, безумовно, повинен замінити резистори
r27 і r28, повинна полягати в тому, щоб замінити 3,9 ком
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-04-2014 до 10:35
привіт, роббі, я посилаю вам 2 фото, а ? опором від 3,9 khom де ? позиціонується в моєму tool (? біля r 27), в інших-інші 2 (група 4), які я замінив в мій інструмент, не питайте мене значення зараз, чому? не пам'ятаю точно.
якщо в інструмент c'? той, від 10 khom те, 3,9, і після її замінити, ще не v? буду також вартість інших 4 резисторів