Результати 1-6 з 6

Обговорення: Сумніви, 118d і 116d

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525

Сумніви, 118d і 116d

Привіт, дивлячись на карту 116 d і в порівнянні з 118d я віта се ****llo ін'єкції рівні я помітив? ке 118 turbo більш високий і обмежувач скоригована з тими ж значеннями turbo...116-а турбо буде трохи більш низьким, але імітатор і набагато більш низьким dell, покликаний...

Як ніколи? ke відмінності механічних cci знаходяться між 2 моделями?
    я знав, що ці не були відмінності у самому справі, навіть драйвер мені відкриває файл як 118D потім зіставлені будуть рівні, отже, не ce periccolo рухатися лім 116 і, можливо, зробити його працювати на тих же тиск 118?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    чи завжди карти turbo в інших умовах, і обмежувач, і, оскільки тільки один APS

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Між 116D і 118D змінюється турбіна і діаметр зливу, між 118D і 120D змінити порядок речей, замість: турбіна, насос-rail (1600Bar на 118D N47 і 1800Bar на 120 завжди моторизований N47D20), форсунки (177cv має п'єзоелектричні), діаметр вихлопу, колісні маточини, гальмівна система, стабілізатори поперечної стійкості і багато іншого.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    дивлячись навколо? я бачив, крок на 116 тільки карту від 170 л. с. і далі...так само! кажуть, що і дорівнює 118...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Турбіна покривати краще на TIS ? ідентичні по суті, навіть якщо згадав, що в минулому були різні, але пу? цілком можливо, що я не прав. В одному я впевнений, змінити діаметр вихлопної труби і внутрішній діаметр колекторів до aspirazone, 116D і 118D не поміститься Swirl, слід також різні флейти форсунок. Можна, однак, провести всі перевірки, порівнюючи коди запасних частин на:

http://www.realoem*****/bmw/

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ви на діаметр вихлопної думаю, що можна, але те, ke я бачив флейта повинна esserre само як і всі reesto

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •