Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 72

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483

видалення egr fap alfa 147 gt 150 к.с. edc16c39

привіт всім, хлопці, будь ласка, чи можете ви сказати мені, якщо egr fap відключені правильно, так як я не знаю, що робити це вручну, і я покладався на програмне забезпечення, але для системи рециркуляції ог один скинути 2 криві, один 4, а інший 6 cos? ну я не знаю, яку завантажувати, додаю файли з різних мод
    для fap я використовував раз по-вашому ? зроблено добре?
    оригінал тут http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1380933229
    всім заздалегідь дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    хлопці, оригінал ? у банку даних на 147 пост 19, але в скопіювати посилання я, напевно, неправильно щось, чому? якщо є, я натискаю на замість? привезти їх мені, хоче, щоб завантажити я прошу вибачення, з admim, але трохи заперечував, щоб ці речі, дійсно, якщо хтось мені пу? пояснити, де я помиляюся, чому? не ? у перший раз, що мені робити,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ні, egr-1 ? зроблено добре...defap, здається, зроблено з раз, правда? Має добре працювати на цій ecu, який рік ? автомобіль? І euro4?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт egs дякую, що відповіли на defap ? зроблено з раз, коли я вниз? використовується для fap на 147 120 к. с і на відстані 8 місяців автомобіль не мав проблем.
    для 150 л. с., я підготував файл, навіть з ecusafe, і я повинен сказати, що вони майже рівні.
    car ? 2007 я не знаю, якщо ? євро-4, чому? у мене є тільки дані в ecu як я повинен робити, коли я йду, щоб знайти мого брата, який st? за кордоном, файл орі я взяв з бази даних форуму.
    ви можете пояснити мені, якщо знаєте, і якщо ви v? як ніколи egr 2 і egr3 зроблені cos? і якщо можуть дати проблеми.
    egr1 автомобільний програмне забезпечення
    egr2 egr remover
    egr3 разів
    привіт і ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Дивіться egr 3 що ви зробили з раз викреслив ще два елементи керування завжди в зоні рециркуляції відпрацьованих газів, що, в будь-якому випадку ? помилка, яку робить програма, але не турбує. Інший може бути завжди помилка sw, але не я ? коли-небудь його знайти, так що не знаю. Справа в тому, що egr-1 було добре, як скидання клапана. Для defap по мені, ви можете відчувати себе комфортно, автомобіль ? євро-4 і євро повинні добре працювати, раз.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт пов ще раз спасибі за турботу після великодня я йду і роблю роботу, то ви знаєте, як ? туди, привіт і з святом пасхи всіх

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт пов ще раз спасибі за турботу після великодня я йду і роблю роботу, то ви знаєте, як ? туди, привіт і з святом пасхи всіх
    майте в подарунок на великдень
    File Allegati Файл Вкладення
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    завдяки legend для подарунка на великдень для всіх edc 16c39 або тільки для цього ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    фрегат mo, що подарунок на великдень.. відчуваєте legendari але в raiano у вас є майстерня щось? привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Cos'? один біт-off для defap?

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення