зима...від ppremettere, що цей файл мені потрібен, тільки в якості вивчення...я переробив іншого...може бути, і я кажу, може бути я знайшов адреси egr fap, і я переробив карту...дайте мені знати, якщо все в порядку тепер, спасибі
STEP3.rar
зима...від ppremettere, що цей файл мені потрібен, тільки в якості вивчення...я переробив іншого...може бути, і я кажу, може бути я знайшов адреси egr fap, і я переробив карту...дайте мені знати, якщо все в порядку тепер, спасибі
STEP3.rar
Я не розумію, чому? на цей раз ви не торкнулися карту, що ecm називається "Уприскування Parzializzato", що, якщо я не помиляюся, то є час уприскування. Карти turbo, на мій погляд, не має сенсу, зроблено cos?. Я б збільшення точок в тому ж районі, в якому ви змінюєте інші карти, щоб зробити карту однорідними з ними, що до редагувати. Тиску в рампі можна було зробити більше.
Від матвія
я не прийняв натисніть я, час вприскування...prex rail я хотів залишити більше? оригінал можна (треба робити аналізи, щоб зрозуміти, і зараз не можу)...prex turbo я віддав в окуляри, але насправді ? все відносно (якщо не спробуйте, ви не можете бачити як іде) на жаль цей файл мені потрібно тільки, щоб спробувати зрозуміти, як вони працюють..., коли я arriver? обладнання підходить спробує? всі...egr fap закриті добре чи ні???я не розумію, чому? цей фокус, порівняно з іншими edc16c34 має різні вигини для egr...з fap я знаю, що я повинен бути на місці, cos?...хоча мені передній сумніви...просто з собою біти в 0, щоб зняти з fap або зробити щось ще, як карта???(очевидне виключення фізичною ж...)
Можливо, що ніхто не може сказати мені, якщо egr FAP виключені?????
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Вибачте, просто забув управління EGR..
18D4DC-18D4F2
18D52E-18D548
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
При відсутності програмного забезпечення...я зробив це вручну
Завдяки п'яти turbo![]()