Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-28-28 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    зима...від ppremettere, що цей файл мені потрібен, тільки в якості вивчення...я переробив іншого...може бути, і я кажу, може бути я знайшов адреси egr fap, і я переробив карту...дайте мені знати, якщо все в порядку тепер, спасибі

STEP3.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я не розумію, чому? на цей раз ви не торкнулися карту, що ecm називається "Уприскування Parzializzato", що, якщо я не помиляюся, то є час уприскування. Карти turbo, на мій погляд, не має сенсу, зроблено cos?. Я б збільшення точок в тому ж районі, в якому ви змінюєте інші карти, щоб зробити карту однорідними з ними, що до редагувати. Тиску в рампі можна було зробити більше.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    я не прийняв натисніть я, час вприскування...prex rail я хотів залишити більше? оригінал можна (треба робити аналізи, щоб зрозуміти, і зараз не можу)...prex turbo я віддав в окуляри, але насправді ? все відносно (якщо не спробуйте, ви не можете бачити як іде) на жаль цей файл мені потрібно тільки, щоб спробувати зрозуміти, як вони працюють..., коли я arriver? обладнання підходить спробує? всі...egr fap закриті добре чи ні???я не розумію, чому? цей фокус, порівняно з іншими edc16c34 має різні вигини для egr...з fap я знаю, що я повинен бути на місці, cos?...хоча мені передній сумніви...просто з собою біти в 0, щоб зняти з fap або зробити щось ще, як карта???(очевидне виключення фізичною ж...)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Можливо, що ніхто не може сказати мені, якщо egr FAP виключені?????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав marco_hdi Visualizza Messaggio
    Можливо, що ніхто не може сказати мені, якщо egr FAP виключені?????
    EGR не закритий..
    FAP? важко сказати.. з, що південно-лай судимий?
    може бути, і краще покластися на послуги інтернет-файлу або якого-небудь професіонала з ваших частин..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вибачте, просто забув управління EGR..
    18D4DC-18D4F2
    18D52E-18D548
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    При відсутності програмного забезпечення...я зробив це вручну

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Завдяки п'яти turbo