У мене питання..
Карта обмежувач тиску турбо, якщо буде перевищена, то в якості значення (протягом певного часу), пу? відправляти машину в безпеці ??
У мене питання..
Карта обмежувач тиску турбо, якщо буде перевищена, то в якості значення (протягом певного часу), пу? відправляти машину в безпеці ??
звичайно...мені здається, пам'ятати, що якщо фактичне значення прес-turbo перевищує 5 секунд press встановлена в обмежувач екю recovery....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Дякую, завтра спробує? побачити, якщо я дозволяю...
Привіт всім, я НЕ зміг вирішити проблему захисту автомобіля, насправді в 5 або 6 передач відбувається завжди в одну і ту ж помилку: P0234 Турбокомпресор двигуна турбонагнітач - перевищив Ліміт
Я хотів би уточнити, що тиск turbo приходить, коли auto v? в безпеці, приблизно в 1,5 - 1,55 Бар (там залишається приблизно на кілька секунд, а потім переходить у безпеці).
Для виключення перевищення тиску, я поставив SVBL на 3000 і карту обмежувача turbo (проблема) приблизно в 2650, так що я НЕ думаю, що він перевершив ці обмежувачі..
Є й інші Обмежувачі Turbo ?
електронної карти mod...подивимося, якщо ви можете зрозуміти, що то ще...
якщо я не кажу, castronerie, як мені здається, пам'ятати, що edc16 має захист в recovery також на температури, тиску наддуву, що мені здається, спрацьовує, якщо ж перевищує 120? C.....
ти гавкіт контролюється цієї temp??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Привіт всім, вибачте, якщо я іп? відповів, але я був зайнятий..!
Додаю один Скріншот з однієї таблиці і відповідного графіка 2D, що титан називається "Тиску Турбо (fTemp)"
Ви думаєте пу? а обмежувач тиску турбо? Чи НЕ має нічого з картою управління Turbo?
Тиск Турбо (fTemp).jpg
conosoco карту, не influsce в нормальних умовах, якщо чіпати нічого не міняй, може бути ? включити до recovery або інше.
Ок..! Дякую
Замість зони карти, в тому числі між обмежувачем крутного моменту і SVBL, що горби значення до 2250, ну і що?