Враховуючи незліченні оголошення і ціни різні, цей півник ви можете? знати, від пі? експерти повинні перевірити, щоб отримати хороший продукт? Або всі рівні? Дякую
Враховуючи незліченні оголошення і ціни різні, цей півник ви можете? знати, від пі? експерти повинні перевірити, щоб отримати хороший продукт? Або всі рівні? Дякую
я тестер? один короткий і відмінна якість.....вам з цим упоратися? знати.....
наприклад, були реалізовані блоки в багажнику mitsubishi тип ебу обмін smart зроблено місяць тому!!!!
і навіть в tricore додані блоки керування типу freemont!!!!!
та інші блоки управління, які з 53 ви робите в boot і з 54 в послідовний я їх обох, і я кажу вам, що є відмінності
Привіт Frantik , питання було для мене кілька perplessit?, я не сумніваюся у вашій щирості? але не потрібно розміщувати документи, які потім можна також завантажити з офіційного сайту, tprot 08-10 ? у тому числі і в v53, можливо, ваш може бути 12/2012 замість 09/2012......
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-04-2014 до 10:25
Привіт, я тобі відповів, чому? я бачила, що ти tool ori, і кілька моїх друзів tool ori-під час update оновлюються, також документи, в будь-якому випадку, якщо ваш exe файл ? 4,12 або 4,15 Мб ймовірно, що у вас є 12/2012 все, що на екрані sw не йде 2013....якщо ? так у вас є причина, Ви.....
я можу тільки сказати вам, що я взяв у києві (україна) особисто, через свого зятя, що і їх, коли я пішов, щоб знайти моїх батьків
cio? ти у вікні програми, а не 2013?