Привіт mafani, існує спосіб встановити V53, без необхідності привести дати у 2013 році?
Дякую
Привіт mafani, існує спосіб встановити V53, без необхідності привести дати у 2013 році?
Дякую
Все залежить від того, v54 ви говорите. У мене є версія eu працює без зміни дати на win64, просто запустити її в сумісності? xp з правами адміністратора. Софт в комплекті ? в кінці 2012 року те ж, що знаходиться на v53 китай.
наскільки я зрозумів, навколо форумах та іноземні v54 china буде v53, де оселилися сумісності? з новими я ЗНАЮ, і історії, дати.
Привіт, з подачі v54 вони частково вирішена і спрощеної установки, c? сценарій установки, щоб змусити його працювати на win 7, win 8 не працює навіть у режимі? для сумісності?. sw, які забезпечують v54 на v53 не працює, очевидно, зроблено в пошту, щоб продавати новий інструмент, має ті ж проблеми, v3 quality A, так сказати. Ще сьогодні ? бажано гарне v53 box з гладкою потрібні компоненти і пу? працювати і на win 7 32 і 64 біт.
Для тих, хто там працює дійсно багато, і особливо на нові автомобілі немає нічого краще, ніж оригінальний інструмент.
Мій V54 спокійно працює з 7 32-і 64-спочатку працював з xp і 7 не було стабільним, потім три місяці f? продавець надіслав мені оновлення і тепер працює тихо, навіть на 7!!! І найближчим часом ? у тестуванні mander? оновлення 2014 року!!!!
Але ви говорите оновлення драйверів або програмного забезпечення??
Програмне забезпечення!!!!!
Я mand? sw самоустановлювальні в 400mb-й? чи ні!!!