Сторінка 58 з 111 PrimaПеред ... 848565758596068108 ... ОстаннєUltima
Результати із 571 580 з 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    А cinqueturbo....
    У будь-якому випадку, я зробила сьогодні тест. Карту, час і залізничних золотих медалей, досягнень, орі, але тільки обмежувач переміщається в 5500 оборотів в хвилину. Їх назад....? ми говоримо про 75. Але я майже впевнений, що також відноситься і до 69.
    Ах, я не піднімався, немає карти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я пробував змінити час до третьої кривої, а потім дає вам 3% до all,останній поворот надходять на 8%, то я змінив обмежувачі і карта педаль, і виявив помітне поліпшення, то я додав break point на кожному повороті, і я помітив, що авто тягне краще, ніж на високих.
    І posibile і це було моє почуття

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Розміщені карти..
    давайте спочатку на кіз, що ви можете? отримати і де і на відмінно..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Карту педаль forum.jpg

Ми повертаємося завжди ви говорите те переказують....Я повинен випрямити моє попереднє твердження...Про карту педаль, я зробив так.
    Прибуття, час і rail ori при 5500 оборотах на хвилину.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    привіт всім... mjet мені ? сталося пі? когось зробити ОСОБИСТО, для того щоб змінити "відповідь" двигуна дію в першу чергу на карту педаль, gi? їх достатньо задоволення, чому? автомобіль "змінити".

Потім, як каже cinqueturbo, карту уприскування, без перебільшення (10-15% максимум), інакше sfumazza занадто багато, і лизати на обмежувачі: я поняття не маю, скільки резюме він може прийняти, уникаючи пропаганди, але gi? з цих 3 спрямовані зміни, покращує, і багато.

У 70cv-й? всі ? те, що я бачу краще реагувати, 75 замість... sar? я, безумовно, не в змозі... але я з задишка.

У ці дні я вчуся на mjd8, я бачу, що тут говорите mjet в цілому: у вас є вхід для карти педалі на цю модель ecu?

ECM єдині карти, які змушують мене думати про "старий" карту педаль 6f 5 карт суміжних ін'єкції, але не дуже впевнений...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Вибачте, що змінюється між ножної педалі 6 і 8?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Вибачте, що змінюється між ножної педалі 6 і 8?
    Я не знаю, якщо ти ніколи не бачив, однак педаль на 6 є дві карти, 8x16, в той час як ті, які я, здається, карти педаль на 8 16x16.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Umh... я Не хочу сказати, boiata, але мені здається, ті ж. Також обмежувач на f температури рідини ? одно

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Umh... я Не хочу сказати, boiata, але мені здається, ті ж. Також обмежувач на f температури рідини ? одно
    дивитися, чесно кажучи, не знаю: я вчуся від winols, але я заглянув, щоб почати від ECM і з цієї карти педаль cos? як я завжди подання, не існує. Ті, які схожі, відмінність? бути 2, 5 і 16x16... було цікаво саме підтвердження або підказки, щоб знайти правильні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Перевірте, в самому початку карти, мені здається, що в їх педаль. І ? дуже схоже на 6

Сторінка 58 з 111 PrimaПеред ... 848565758596068108 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •