Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 36

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    А я для зняття ! але що стосується системи упорскування на використання добавок, я згоден, якщо вони використовуються в якості профілактики, а не як рішення. А bardahl і хороший продукт

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сассарі, сардинія
    Повідомлення
    81
    на керамічна всмоктування робить чудеса

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Щоб впускний колектор, я думаю я також, що найкращим рішенням є демонтаж і видалення фізичного матеріалу манжета, що ви ? формат протягом тисяч кілометрів. Що стосується системи упорскування (дизель) я завжди обмежений у використанні продуктів і ввести його в serbatorio з хорошими результатами.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сассарі, сардинія
    Повідомлення
    81
    я завжди роблю обробку керамічна power liquid повний ( aspiarzione,масло, форсунки)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Я чув, metabond, хто-небудь пробував?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Один раз їх використовував теж , але зараз мені тонкого очищення . Чесно кажучи, деякі продукти все ще використовують їх, і здається, що вони працюють, принаймні, ... я кажу про те, що продукти для очищення інжекторів газ, я зробив 2 машини, здається, що вони йдуть як і раніше добре.
    Ті, для впускного колектора, навіть немає, не роблять те, що говорять.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Один раз їх використовував теж , але зараз мені тонкого очищення . Чесно кажучи, деякі продукти все ще використовують їх, і здається, що вони працюють, принаймні, ... я кажу про те, що продукти для очищення інжекторів газ, я зробив 2 машини, здається, що вони йдуть як і раніше добре.
    Ті, для впускного колектора, навіть немає, не роблять те, що говорять.
    привіт Михайло, який продукт ви використовуєте для очищення форсунок GPL і який режим

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    я використовую продукти wynn's і я добре,звичайно, що зняти і краще, але це займе багато годин роботи, і не завжди замовник згоден

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Також я використовую продукти цієї марки кілька місяців, зокрема, системи рециркуляції ог і turbo cleaner x геометрія, я повинен сказати, що ні зовсім не погано, єдина проблема, і що треба використовувати потроху, чому? ви, ймовірно, вибуху, особливо з egr sblock

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    більш, що побачити, якщо вони працюють чи ні, і якщо вони завдають шкоду (я заявляю, що потрібно використовувати зі знанням", тоді ви повинні бачити, що вони відомих брендів, добре відомих та не звичайні cranie, що знайдені допустимо, і не мати, що зняти, очистити і встановити на місце, і завжди кращий, ми вважаємо також, що автомобіль сьогодні його розібрати і завжди rognia з ризиком erreri пристосувань продукти ,ХОРОШІ, працюють, не зіпсує нічого, рекомендую поставити коробку на трубу, щоб уникнути знайти бампер nero.E проте краще всього, якщо під час профілактики більше, що піклуватися!!

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •