Результати 1-4 з 4
    Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35

Smile Привіт всім egrazie дійсно, що прийняли мене

Особлива подяка Данилу, що ? завжди доступно і, що avr? щоб знати, на 18-у Римі.

Ось я тут, що сказати, мене звуть Джон і мені 32 роки, електроніки ? моя пристрасть, прихована, я підійшов занадто пізно, в цьому світі, через співробітників tentennanti і злякавшись від цієї галузі, але, коли я керую моїй майстерні, я змінив "p"? речі. Це погано, що буде погано, але пристрасть ? багато, і це змушує мене йти вперед.Я з реальності? у officna механіка у веденні мого батька, мого дядька, хлопчики кілька років тому справи йшли навіть від мене, вони відмінно доповнюють, але не мають можливості? рости їх сімей. Речі сьогодні р? різні. Arranco приїхати в кінці цього місяця, клієнти без грошей, але, незважаючи на все, я намагаюся mettercela всі, особливо я намагаюся, щоб розвивати свій бізнес і жив у моїй родині, у мене 2 дітей і 2 чорні ,3 і 2 років, дають від негоди, але ? радість бачити їх, я не знаю, якщо ви мене розумієте, і коли ви повернетеся додому з "проблеми роботи" і подивитися їх щасливими, ви станете щасливі, навіть ти, навіть якщо потім ніч не спиш!!!! але ? пристрасті, які ми повинні принести все більше і більше? вперед!!! в мій маленький я працюю на gpl і метан, механіка ,пневматичні та електронні. Я відремонтував мою майстерню з рік, незважаючи на кризу? пристрасть!!!!,від клонів son минулому оригінали slave рахунку і перейти до майстер-протягом 1 року. Принаймні, я сподіваюся, і я намагаюся. Мало на форумі з-за невеликих bramanti їхніх тат? і проблеми у родині тестя, що скоро ми saluter?, життя р? неповажні іноді!!!! не з моїми проблемами. Робіть розумію, що все, що я доступний, діти і сім'я дозволяє, я в Rivello, Потужність, Лукания південно-західна. Спасибі всім ще раз за увагу і до швидкої зустрічі.

ще один великий вітаю всіх адміністраторів.

Джон Риби

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    вітаю перлина презентації ...якщо вони бачать, так мало...вітаю тебе..augurandoti хороший перебування!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Повідомлення
    911
    привіт і ласкаво просимо

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт, джон,і ласкаво просимо, побачимося найближчим часом.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •