Але потім, якщо обмежувачі йдуть ліжка, навпаки, на 90 л. с. може бути, це зроблено отвір, то я поясню, в зоні високих оборотів у нас пара майже 0, а потім, якщо ви закон, навпаки, істинно, ми на низьких обертах, вірно?
Але потім, якщо обмежувачі йдуть ліжка, навпаки, на 90 л. с. може бути, це зроблено отвір, то я поясню, в зоні високих оборотів у нас пара майже 0, а потім, якщо ви закон, навпаки, істинно, ми на низьких обертах, вірно?
Cinqueturbo спасибі за порадами! я не знав, що три обмежувачі купола підуть ліжка навпаки
Хтось в змозі зробити екран карти навпаки?
Хтось зміг видалити його повністю?
Хлопці!! чи знаєте ви, що або тільки повідомили, що написано в цьому пості 57 Сторінок?
вам подобається каша готова або не любите читати?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Я знав про існування цих карт!я не тільки впевнений у сенсі читання.
Повертаючись до мови авансів, хто бачив мій файл excel виклав кілька сторінок назад могли б дати мені його думка? Особливо про те, що ін'єкції закінчиться навіть 4? перед ВМТ, в деякі моменти, і у будь-якому випадку не повинен перевищувати, ? нормальний це що?
anniver місць або не той файл, або я не знаю....ти в карту не разблокируете ne обмежувачі turbo ne обмежувачі rail і не робите навіть карту rail, як вважаєш себе, що йде в борг?
не рахуючи того, що карти від диму і досягнень, як мені здається, не бачити зроблені....і немає ВР ? був піднявся, то на якій підставі ви говорите, що відкриваючи обмежувачі не піднімається?якщо не ? написано, що ми повинні приїхати, як нас приїдете?
П'ять turbo згоден, що закон, навпаки, але .. (чи я зробив наступне випробування, якщо у всій lacolonna від 3000 до 4500 я tabbellare всі значення 0 машини, прискорення і зупиняється 3000
якщо я роблю навпаки, тобто на 700 обертів до 1000 оборотів завжди в tabbellare пізніше я не accellerea
отже, я повинен зрозуміти, що 1-обмежувач крутного моменту ви картку в правильному напрямку
потім перший обмежувач слід читати в правильному напрямку......