Сторінка 56 з 106 PrimaПеред ... 646545556575866 ... ОстаннєUltima
Результати з 551 по 560 з 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    anniver я дав один погляд на карту і виходячи з того, що ? неповна і відсутній багато речей, які.....я не думаю, що ви отримаєте з цього файлу....
    потім він прибув на 5100 обертів і з поштовхом ritieniti пощастило....очевидно, що я не зірка, щоб запитати адреси, я кашу, красивою і готовий я не мала, але я вивчав відправив і отримав допомогу ? те, що фер? якщо я можу і якщо ви як і раніше будете studiarti файл....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ragazii, або 75 ? інший, або 69 на джерело, а не тому 5500.
    У 69 друг, розміру 5200, але два біта stnno в 5500....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    дивитися не значить нічого, що до розміру, будучи іп? високий обмежувач...на інших авто у вас є обмежувач, вище, але не отримаєте його, навіть не віддалено від орієнтації на певних оборотах....
    потім ви обговорювали обмежувач оборотів, але з тією карті, що робити?я кажу про anniver....ми не хочемо, до того, як проблеми обертів....може бути, дістатися до 5200, як повинно.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Так, але сенс ? що 69-я один, зупиняється, незалежно від орієнтації,які відбуваються в 5200. Це-те, чому? я не можу змусити мене переконали. Я повинен виконати пробні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ну знову ж таки, не знаю, карта у вас як ? було зроблено, але якщо, як anniver, де відсутнє все, практично ? нормально, що не ставала.....обмежувач оборотів не ? єдиним зупинити обертів двигуна....pr це кажу, що поодинці практично марно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Так, але на карті схоже, 75, я завжди зупиняюся в 5200. Розблокувати обмежувач, прибуття в 5550... :/ і Ось чому.
    Для?, спочатку я закінчу навчання, то місце, я не хочу давати неправдиві "ілюзії" і поняття...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    В першу чергу я новачок машина в turina delta 120 к.с. 1600, що я далеко в обмежувачі covvia ви думаєте, я не перебільшив, я spigho найкраще, що ви можете faree хоча, насправді, машина передач зали .....не тому, що сани .....

acetto будь думка....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    В першу чергу я новачок машина в turina delta 120 к.с. 1600, що я далеко в обмежувачі covvia ви думаєте, я не перебільшив, я spigho найкраще, що ви можете faree хоча, насправді, машина передач зали .....не тому, що сани .....

acetto будь думка....
    Я не в образу, я б порекомендував вам звернутися в службу online або професіонал зон, чому? ти дуже далеко..
    я не розумію логіки, або політика, що обожнював робити карту, що опубліковано..
    кварт, що пропустив ще 4 обмежувачі крутного моменту та інших карт, драйвера..
    повторюю, не в образу.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    А решта... З дискусії, читання в спокої і голови, ви можете отримати набагато більше. Cos?, йде met? як може... І я вважаю, трохи диму....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Anniver не переживайте, тут вас ніхто не звинувачує, тільки, що мені дивно, що вам не пояснити, як це ніколи не піднімаються обороти понад того, який ви вказали,коли для мене карту ? майже оригінал....мало відрізняється....от і все...слідуйте за пораду, перечитайте більше 50 сторінок, як я і зробив, і результат ви побачите....повірте...

денні, ми повертаємося завжди, як правило, мови, треба перевірити картку на картку різницю між 75 і 70 резюме, напевно ми знайдемо причину, по якій піднімається до 5500, а інший-ні, як сказали обмежувач тільки і робить мало, ми повинні піднятися всі карти, як сказано вище, до anniver і що, що раніше не зробити....от і все....якщо ми станемо по-моєму, ми знаходимо причину....ми повинні приймати на розгляд два файла і порівняти їх...тільки що ? довгий, як те, що так мало в день, чому? c'? треба проводити роботу.

Сторінка 56 з 106 PrimaПеред ... 646545556575866 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •