Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 56

Обговорення: картки основних

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Вибачте msport не хотіли б я думав так, ви праві, що є цінна інформація, але ми не можемо їх побачити, поки ми не досягнемо 50 повідомлень і досі ми не можемо зробити нічого, обмінюватися інформацією між початківців.
    Вибачте ще раз, можливо це ? off topic.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Вибачте msport не хотіли б я думав так, ви праві, що є цінна інформація, але ми не можемо їх побачити, поки ми не досягнемо 50 повідомлень і досі ми не можемо зробити нічого, обмінюватися інформацією між початківців.
    Вибачте ще раз, можливо це ? off topic.

По-твоєму, якщо не вкладав в це правило 50 корисні повідомлення, що відбувається? Рушник я кажу, що після створення банку даних файлів орі,заповнений форум керівництво з тим, що пояснення і канали,введено розділ з кількома технічними інструкціями,заповнені форуми, програми і все це безкоштовно ( вибачте, якщо це трохи) я бачив користувачів зареєструватися,навіть не cagarci для презентації,завантажити і зникнути, по-твоєму, було б правильно?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    По-твоєму, якщо не вкладав в це правило 50 корисні повідомлення, що відбувається? Рушник я кажу, що після створення банку даних файлів орі,заповнений форум керівництво з тим, що пояснення і канали,введено розділ з кількома технічними інструкціями,заповнені форуми, програми і все це безкоштовно ( вибачте, якщо це трохи) я бачив користувачів зареєструватися,навіть не cagarci для презентації,завантажити і зникнути, по-твоєму, було б правильно?
    Ви msport ви праві правилами,прищепити нас, новачків (принаймні кажу від себе ) ми намагаємося зрозуміти щось про мод. і ми не хочемо переказують.Кожен раду ? добре приймаю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    ін'єкції корекція ? тип збагачення при прискоренні від того, що я розумію? не впевнений на 100%

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    в моїй bmw уприскування корекція ? карта датчик витрати повітря, точніше, повинні відповідати карті recovery, який вступає в дію у разі несправності електрообладнання датчик витрати повітря
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    У моєї осі дев'ятий обертів і IQ, я думаю, а що я читаю в таблиці має значення, що йде від 1030 до 2000.
    Навіть якщо адреси в цю картку, не є на файл ols.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я живий приклад, новачок, що у цьому форумі отримав багато допомоги від msport, адміністратора та багатьох інших користувачів pi? експерти мене
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    хтось може chiarirmi ідеї щодо карта часу уприскування ?
    Осі карту : Обертів, IQ і часу уприскування;
    Якщо карта має IQ 60mm3 як передостанній breakpoint і останній breakpoint 120mm3 і в мод я хотів би отримати 85mm3, як я маю діяти ?
    Подовжити осі в 85mm3 з свій час або збільшити відсоток у різні часи, не торкаючись осі чи як?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    хто-небудь знає, дати мені відповідь ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вибачте lupak але якщо ми говоримо про " карти основні карти часу уприскування, на мій погляд, не l? ? саме цей ? карта калібрування ? якщо ви не знаєте, як вчинити краще залишити ori в іншому разі автомобіль починає палити типу порома...
    для карт, необхідних для управління дизель по мені, ми можемо contarne три з яких головне говорити edc15 ? карту педаль, що добре знаєш і що толку, якщо від цього richiediil 15% більше, ніж дизель ? очевидно, що потрібно коректувати карти обмеження такий же відсоток і я: карта диму обмежувач крутного моменту і карту перетворення нм>iq крім цих, то, оскільки ми дали більше, дизельне паливо, ви повинні дати більше повітря і для компенсації він має намір торкнутися карту turbo і його обмежувач, якщо ви хочете трохи більше? ви пу? злегка збільшити карту press rail і відповідний обмежувач, але я не рекомендую....
    з методом, описаним вище, не торкаючись ne часи ne rail екю, робить всі свої алгоритмічні обчислення, як від золота, щоб дати вам ми? що запропонуєте в карту педаль...точно, що це ? мій особистий метод модів, які не neccessariamente ? - краще за всіх, але я вважаю, pi? "чистий" було б зробити деякі уточнення на карті парів, які працюють в частку стехіометричного але хотілося б почути, що думають професіонали...
    P. s:у будь-якому випадку, я хотів би теж знати відповідь на ваше питання, давайте подивимося, що нам говорять....
    Востаннє редагувалось манро; в 12-10-2012 15:02

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •