Сторінка 2 з 16 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 159

Обговорення: info півник v54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Привіт mafani, існує спосіб встановити V53, без необхідності привести дати у 2013 році?
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав fuorigiri12000 Visualizza Messaggio
    Привіт mafani, існує спосіб встановити V53, без необхідності привести дати у 2013 році?
    Дякую
    се ті, хто продає рішення для v53, щоб змусити його працювати без зміни дати, а також на vin7, (щоб уникнути непорозумінь-це не я)
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    29
    Ви навіть з v54
    Citazione Спочатку Написав fuorigiri12000 Visualizza Messaggio
    Я хочу знати, якщо з 54, залишається проблема того, щоб встановити його на xp і привести дату 2013 року.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Все залежить від того, v54 ви говорите. У мене є версія eu працює без зміни дати на win64, просто запустити її в сумісності? xp з правами адміністратора. Софт в комплекті ? в кінці 2012 року те ж, що знаходиться на v53 китай.

наскільки я зрозумів, навколо форумах та іноземні v54 china буде v53, де оселилися сумісності? з новими я ЗНАЮ, і історії, дати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, з подачі v54 вони частково вирішена і спрощеної установки, c? сценарій установки, щоб змусити його працювати на win 7, win 8 не працює навіть у режимі? для сумісності?. sw, які забезпечують v54 на v53 не працює, очевидно, зроблено в пошту, щоб продавати новий інструмент, має ті ж проблеми, v3 quality A, так сказати. Ще сьогодні ? бажано гарне v53 box з гладкою потрібні компоненти і пу? працювати і на win 7 32 і 64 біт.
    Для тих, хто там працює дійсно багато, і особливо на нові автомобілі немає нічого краще, ніж оригінальний інструмент.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Мій V54 спокійно працює з 7 32-і 64-спочатку працював з xp і 7 не було стабільним, потім три місяці f? продавець надіслав мені оновлення і тепер працює тихо, навіть на 7!!! І найближчим часом ? у тестуванні mander? оновлення 2014 року!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    Мій V54 спокійно працює з 7 32-і 64-спочатку працював з xp і 7 не було стабільним, потім три місяці f? продавець надіслав мені оновлення і тепер працює тихо, навіть на 7!!! І найближчим часом ? у тестуванні mander? оновлення 2014 року!!!!
    Здрастуйте, ви перевірили, якщо у вас відміну від автомобілів, в+, в вашому v54, ніж v53?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, ви перевірили, якщо у вас відміну від автомобілів, в+, в вашому v54, ніж v53?
    цікаво, я теж, якщо можна зробити один файл txt зі списком драйверів, доступних для завантаження,
    принаймні, список tricore....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Але ви говорите оновлення драйверів або програмного забезпечення??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Програмне забезпечення!!!!!
    Я mand? sw самоустановлювальні в 400mb-й? чи ні!!!

Сторінка 2 з 16 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •