Що ми можемо зробити, я повинен піднятися??? Я або вже створили, як у обмежувач крутного моменту уприскування безперервного графіка драйвера
Що ми можемо зробити, я повинен піднятися??? Я або вже створили, як у обмежувач крутного моменту уприскування безперервного графіка драйвера
Картку передоплати повинна бути приблизно такий (взято з файлу точки 69cv)
X: Про
Y: IQ (коефіцієнт перетворення 0.002941)
Z: Досягнення основного уприскування (коефіцієнт перетворення 0.015625), слід читати навпаки
Cattura.jpg
ок, бачу...мені здається, що я бачив? саме на цій карті
ювілей не знаю, що ви можете зробити я не знаю який файл ти намагаєшся...так? на око не можу сказати....є дуже багато, ті обмежувачі, в цих картах....
Але ? карту відразу після двох обмежувачі крутного моменту в торт,що з ecm?
Той розміщена річард, я, здається, аванси...
Про обмежувач, ducati, дасте мені адресу, який ви знайшли посилання на файл, будь ласка?
так як файл йде добре, будь 70cv, адреси зробіть пошук з десятковим значенням 5500...ви знайдете два близько один до одного, як показано раніше....і для того, щоб бути впевненим, ви виявите також двома обмежниками оборотів холостого ходу 750 завжди поруч з іншим 5500.....якщо у вас труднощі? дай мені знати.
Ні, не ? той, на файл в точку ? за адресою 0667B0
Заздалегідь про файл точки 1065P351 знаходиться в 667B0
anticipo_667B0-1065p351.jpg
ок ? одно також додаткові 70 л. с., єдиний, сумніви....слід читати, інакше весь або тільки одна крива?