від того, що він говорить, kessv2 зависає на 60 писання, в той час як ktag 500 писання, перший скидається з картини ", якщо не працює" у той час як для другої заміні процесора
від того, що він говорить, kessv2 зависає на 60 писання, в той час як ktag 500 писання, перший скидається з картини ", якщо не працює" у той час як для другої заміні процесора
? питання маркера.... деякі писання потрібно маркер, інші-немає....... тому ви не можете? кажуть 60 писань або 500 писання , ви пу? сказати, а не 60 маркер........ що може відповідати 60 писаннях, або в тисячу писання..... залежно від ecu, що ви пишете!
я згоден в повному обсязі, я генералізованої помилково
останні клонів, щоб читати те, що пишуть, вони не повинні мати більше маркерів.
уго ---- президент A.E.P.
це називається картини, поставляється із спеціальним програмним забезпеченням та голки для пайки на звороті карти, але мені здається, що деякі не працюють
ви, можливо, завжди, якщо регламент дозволяє зробити якийсь список з ecu, що kess втома або навіть не пише і читає
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-04-2014 до 11:58
є особливі випадки, де не виходить.............. наприклад, останні antituning (я ? жили vw імпорту оновлено на початку 2013 року, що не ви ? зробити), а також інші проблеми з pcr 2.1 audi 1.6 , обидва не були визнані для читання. Не ? проблема друкованої плати так як, це добре, і все інше, тільки в 2 випадках кварталах, але вони розуміють, що оригінальний інструмент ? безумовно, більше вперед.....