Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43

Півень v53, Індикатор Code горить, а несправність мережі can з роз'ємом obd підключений

Привіт всім, теж, трапляється, ти, що з роз'ємом obd galletto v53 до bravo 1.6 120cv edc16c39 без запуску ecu id або читання залишається лампа горить code-й? немає даних про температуру зовнішнього повітря та інші несправності на панелі приладів? (йде в несправність мережі can, як я помітив помилок, які зберігаються в діагноз), всі там? не відбувається з допомогою mpps 12.

від'єднавши кабель і, вимкнувши і знову включивши картину назад все в нормі.

Роблячи ecu id ricoenosce, як правило, програмне забезпечення та апаратні edc16c39 (використовує k-line pr зустрітися з ecu)

Sar? проблема-розташування контактів на розетці півник і старий на завод машини, по-вашому, я можу продовжувати читання/запис або порадите мені використовувати інший інструмент?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, завжди пам'ятати, щоб мати міні-gender пов'язаний з перекладами ? нормально, що f? так як читання і запис, читання і подивитися, що врешті-решт все повертається до normalit

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурний (Я)
    Повідомлення
    39
    Здрастуйте, blitz, навіть мій був цей дефект. Praticamnte сьогодні після довгої я виявив проблему. Praticamnte інтерфейси дві різні конструктори. Один працював ок, інший-ні, то я відкрив дві коробки, і я бачив два транзистор поруч з роз'ємом підключення встановлені навпаки. Dissaldati і розстріляні система діє як,я читав і писав alfa romeo 159 edc16c39 без сигнальна лампа горить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав zalinski65 Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, blitz, навіть мій був цей дефект. Praticamnte сьогодні після довгої я виявив проблему. Praticamnte інтерфейси дві різні конструктори. Один працював ок, інший-ні, то я відкрив дві коробки, і я бачив два транзистор поруч з роз'ємом підключення встановлені навпаки. Dissaldati і розстріляні система діє як,я читав і писав alfa romeo 159 edc16c39 без сигнальна лампа горить.
    Ви б не фото, випадково?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Також, як на мене, ці проблеми виникають тоді, коли якість? у toll ? поганий, або потрібно відкрити і переглянути добре зварних швів пу? бути, що-небудь не так зроблено добре..............

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурний (Я)
    Повідомлення
    39
    Ні, фото я не зробив, але я два транзистора близько до com-порту. От тільки ті,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Я перевірив, схоже, встановлені правильно, сторонами tondate спрямовані в бік відповідних знаків на картах, тому я припускаю, що мій буде ок, то c'? інший.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Ось фото мого півень:

Zalinsky ви маєте на увазі, ті, вниз, вліво, вірно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурний (Я)
    Повідомлення
    39
    S? це ті, що ви бачите. ? повторюю мої були встановлені в іншому випадку. Мій не ? в чорний ящик ? прибув з португалії. Однак тепер, коли я їх розстріляні, працює добре, без. Моя проблема була в тому, що тільки підключіть роз'єм obd, не підключити usb, я зависала can автомобіля. У самому справі, вимірюючи з мультиметр can йшло на короткий масу.

Ось я тут.....тоді транзистор, видно на фото, підписане Q20 повинен мати плоску грань, звернену до порту obd. А інший-навпаки. Мій початку,перш ніж їх ruotassi cos? дав мені проблеми блокування мережі can. Cos? не більше.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-04-2014 до 12:09

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав zalinski65 Visualizza Messaggio
    S? це ті, що ви бачите. ? повторюю мої були встановлені в іншому випадку. Мій не ? в чорний ящик ? прибув з португалії. Однак тепер, коли я їх розстріляні, працює добре, без. Моя проблема була в тому, що тільки підключіть роз'єм obd, не підключити usb, я зависала can автомобіля. У самому справі, вимірюючи з мультиметр can йшло на короткий масу.

Ось я тут.....тоді транзистор, видно на фото, підписане Q20 повинен мати плоску грань, звернену до порту obd. А інший-навпаки. Мій початку,перш ніж їх ruotassi cos? дав мені проблеми блокування мережі can. Cos? не більше.
    упевнений, ви один енріко, розповів мені про те, що на цей давно!!!!!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •