Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Обговорення: дивна аномалія

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    проблема виникає, якщо машина портів близько 1000/ 1500 оборотів дроту, газ, якщо замість зупинки з маршу більш "коротких " добре".

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    спосіб пу? змінити я маю на увазі через карту, щоб зняти цей недолік, я чув, pi? коли-те, що ви можете? виправити через карту? я не знаю, де втрутитися;

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Б? s? до трохи виключено EGR фол ходити два тижні, можливо, він очищає там, де ви не можете бачити..
    cio? у каналах клапанів..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    болтики на впускному колекторі і тисне на залізні труби в egr, таким чином, єдиним..сов? ? посуду, і ви побачите, що все буде добре ...
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    болтики на впускному колекторі і тисне на залізні труби в egr, таким чином, єдиним..сов? ? посуду, і ви побачите, що все буде добре ...
    тільки я можу маяк "це випробування вам terro' в курсі..або я думав, покласти на лист так, щоб tapparla остаточно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    6
    по-моєму, ви завжди затикають фізично(за винятком випадків, якщо виключити двигун-новий)чому? після інкрустований, а також ліквідації управління не закриває іп? щільно

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    я особисто перед ecludere в egr завжди перевіряю його роботи....один раз запевнив, двигун вимкнений, яка закрита я видаляю.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •