привіт, хлопці...я хотів би мати думки на першу карту країни...я хотів залишити оригінальні, так prex rail, обмежувачі крутного моменту, cos? cme в prex turbo...чекаю вашої думки спасибі
привіт, хлопці...я хотів би мати думки на першу карту країни...я хотів залишити оригінальні, так prex rail, обмежувачі крутного моменту, cos? cme в prex turbo...чекаю вашої думки спасибі
fordfocusedc16c34-1.rar ось вкладення не міг вставити
файл ori статтю читати в банк даних і мод тут....
Ви, як тільки я можу я...тепер я з cell
я вставив картку на банк даних (принаймні, я думаю, що я зробив розгляду, справедливо), я додаю посилання
http://www.professionalchiptuning.ne...8634#post88634
привіт на карту, що ви зробили йому ви вже закрита egr?
Якщо я не помиляюся, ви-чесно кажучи не пам'ятаю XD
мапу по-моєму не v? добре...
для початку ви торкнулися карти педаль починаючи з 1000 оборотів і 50% педалі з кроком ситні, що тоді вони йдуть до піднятися як мінімум на 20% більше,....надходження зайняти 330 нм крутного моменту, але потім не відповідати обсягом замітки обмеження, щоб отримати те, що ви питаєте у педаль....
карта "фаза уприскування" ? властива гістерезис в egr поверніть його грі не потрібно нічого, так що, якщо не змусити вас включити несправності двигуна..
час вприскування я не piaccioni нічого...боку, навіть тут, з незначною тиску в магістралі rail збільшити 130 точок, які потім йдуть труїти...
turbo, ти торкнувся його, обмежувач у функції прес-атмосферний...
крім того, я не розумію сенс цієї зміни 1C4360....
по-моєму ви не там...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Гаразд, принаймні, у мене посилання з чого почати, і це мене дуже цікавило...карти педаль, де я повинен почати???1500 обертів???я не розумію, чому? при збільшенні відсоток, я вважаю, що у вр менше значення, ніж попередні...для стадії уприскування, що мені пропонуєте робити?час упорскування, а???cos? принаймні, я знаю, де взяти приклади
По-моєму, не має сенсу цю карту. У EGR не ? виключаючи, по-моєму, ви зробили це з якоюсь програмою? Для інших я, здається, не слідувати логіці цих збільшень даних cos?. Обмежувачі крутного моменту не були знищені, як і багато карти супутніх товарів.
Для інших я залишаю patrlare сукні? експерти...![]()
Від матвія