ах, звичайно, якщо ви не знаєте, навіть якщо завантажений файл ? для s2r, то ми далеко....не переходить, звичайно, написати файл знайшов тут або їх мережі.....ви вже потрібно джерел, визначених бачив, що ви не фахівець в області....
звичайно...? якщо файлу немає ? для 5 ранку і не в той же hw, ви можете мати проблеми блокування...і ви повинні отримати його....я не знаю, якщо ви повинні ризикувати, побачив, що ви не спеціалізується з цими речами....
Карту ? один DP для S2R, комплекти, глушники і фільтр, для 5 РАНКУ.
Тепер, коли ви знаєте, ви можете зробити copy/paste, але ви не дізналися нічого...
Насолоджуйтесь
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Вибачте "spigolosit?" але, як мені здається, і сперечатися з нічого... замість того, щоб зрозуміти, чому? певних діяльностей, ви хочете, щоб скоротити писати ебу з стандартний файл знайдений навколо. Витративши якомога менше, не стільки з точки зору витрат в деньє, але ресурсів і часу, щоб присвятити.
Міг стати обговорення intessante, але крім звичайних, які беруть участь у цьому форумі, і тому конструктивної і цілеспрямованої, але не так? не ? був.
Дурень я, що hopure відповів... пробачте мене за незручності, які я створив, щоб написати ці чотири rige OT.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
завжди пі? згоден з m999.....тому ви можете fleshare але сумніви завжди присутні....звичайно, не для карти, але про те, як діяти поодинці...а форум ? також зробив для цього, і я думаю, що m999 я оцінюю допоможе вам не залишитися ходьби в ці прекрасні неділю, що собака....![]()
Хлопці, дякую за всіх вас, хто хотів би взяти участь в обговоренні, і мені шкода, що хтось залишився "розчарований", як ви ? розвивалася, але, якщо це обговорення повинно було перерости в щось більше? конструктивною повинна бути більше? завдяки втручанню вас, досвідчених і не для "заслуга" моя, і я поясню, ясно, чому? я пишу: "я не я bench? мінімальні знання в цій області, навряд чи я знаю, як це працює (теоретично) двигун внутрішнього згоряння і, чесно кажучи, у мене навіть немає часу можу дозволити-й? час в чіп-тюнінгу (хоча я хотів би, але я повинен знайти чіткі керівництва і просто супер-нубов і присвятити час). Я вважаю, що після того, як купив китайський клон MPPS і я хотів би скористатися, щоб поліпшити продуктивність мотоцикла (і, можливо, в майбутньому, навіть автомобіля); безумовно, виготовити зіставлення тільки дасть мені більше? задоволення як в момент коли я пішов до її реалізації, які потім, ведучи мотоцикл, але не мінімально в змозі зробити це. Я не знаю поняття, що для вас, як мені здається, вони досить елементарні, такі як ін'єкції, аванси і все інше: як я міг у цих умовах виготовити карти самостійно?
Крім того, я не знаю, з n? я знаю, використовувати необхідні програмні засоби (що, між іншим, навіть не у мене, я скачав І*М Т*tanium "вилікувати" тільки для curiosit?, не, мені здається, навіть правильно його використовувати pi? багато...).
Я комп'ютер, у разі, якщо хтось із вас, я запитав його, як залагодити проблему з ПК або будь-якого пристрою, апаратне та програмне забезпечення, які я знаю, в одному з численних спеціалізованих форумах, де я зареєстрований (і де в мене тисячі повідомлень, і різні люстри участі) то я б зробив охоче, як якщо б ви були зацікавлені зрозуміти, чому так? будь-якій ситуації слід підходити певним чином, як, якщо єдиний інтерес був вирішити цю проблему, не вдаючись у деталі реалізації, і все інше.
Продовжувати? відвідувати форум, намагаюся дізнатися щось зробити? також пі? з задоволенням, якщо, щоб справу вдалося? у прошити мій перший блок управління, отримуючи знято, хоча на початку с, легковажний, копіювати і вставляти...
Вибачте за "papiello", і добрий вечір!![]()
привіт макс.... також я cos? і, здавалося, цілі, неможливо, і вірно, що я кинув років зрештою, найкраща карта ? те, що ви f? починаючи з файлу ori-чому? dp f? ви, що велосипед обертів вище оборотів ви даєте тут кілька обертів і більше? на limit.. і тобі роблять повну? якщо ви робите випадку, якщо ви використовуєте велосипед на гірській дорозі з dp, якщо ви не високі обороти і неповороткою мотоцикл, потім починає, починаючи від середніх і низьких обертах і колеса змастити.? можете дозування в плані пара, так що в кінці кінців з точки зору резюме, ви приймаєте також 3cv, але з парою дуже приємно, те, якщо ви хочете зробити вас отримати біле band commander ви зробите прогулянки на вулиці, і ви завантажуєте все їх, ми починаємо розуміти ще більше? і подивіться, де ви хочете їх і перейти до виправлення, якщо ми хочемо більше? benz. і, так і для досягнень, і ви розумієте, до часу, коли можна давати, не підірвати мотор