Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-25 25 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я вважаю, що проблема і в зв'язку з тим, що на читання, зчитується також e2p, і таким чином змінили Шасі Код Іммо і т. д. і т. п..
    поправте мене, якщо сказав, na лайно...
    Meucci в сколково? зробити небайдужий до 24C04..
    подивіться читаю, або намагається скоротити ваш файл для estrapolarlo...
    P.s.
    Напишіть те, що ви читаєте..
    s? не закон, не писати..
    не читати з інструментом не писати з іншого..
    І т. д. і т. д. paratevi дупу..
    Привіт Макс зробити? ця проба ? ви з цим впоратися? sapere...................У 24c04, що dmensioni???

Хлопці, а що ви знали, файл ключ вмісту в flash? Я пробував шукати з допомогою програми hex ті ж адреси файлу 2404c opel для andarmi знайти шасі і код насоса і насправді є, але я не вважаю його на флеш-хтось може допомогти мені люб'язно, якщо знає??? Однак сьогодні нічого зробити, на жаль

Привіт, я пробував писати в файл, змушуючи його зробити закриття чекає-й? часу, ніж зазвичай, але нічого не робити, коли я написав перший файл, якщо подивитися в пост вкладення, раніше, я змінив код корпусу код в даних ecu 010505.KTM3040S..B01013 в 010505.HTM4010S..B01013 маючи ж hw і sw ? що-ї? дивно, і з'являється звичайна жовта лампочка з вентилятором надруковано, що не йде, хоча і висмикуванням ecu з автомобіля і включивши запалювання і діагноз я помилково 17 Багатофункціональний з діагностики autocom категорії вентилятор охолодження-ECU - Діагностика, код помилки n 17 Сигнал Повороту Mancante.................... Зараз з файлом, даною мені, друже мій, у даних ecu, принаймні, єдине, що ви ? змінено повертаючись, як це було спочатку ? був напис 010505.HTM4010S..B01013 що ? повернувся до 010505.KTM3040S..B01013...............Таємниці електронних bohhhhh я не знаю, що й думати тепер opto, ймовірно, переглянути датчик фази обертання може бути ? його проблеми...... Voiche ви думаєте? Ви спосіб отримати кілька файлів орі хороші з таким же hw і sw мені спробувати?? Спасибі велике заздалегідь всім, хто буде звертати інтерес у моїх confronti.................

Хлопці дуже радий все виправити, нерозумно, але правда він спустошив весь завод дизель і так як ця машина була друга, і я від нього я редагував зіставленні і riprogrammazzione ecu, але він файл йому написав, між тим, що робив роботи у форсунки і їх cannucce........................L'важливо, що ви ? вирішена таким чином файл орі, що я взяв на початку було точно на 100 %
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2014 до 09:13

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Я радий за вас.. я зробила все можливе, щоб допомогти вам, але головне, що ви розібралися
    Терпіння і чеснота сильних..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    hahaahahah,речі, щоб убити їх, я, здавалося, все одно дивно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •