Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-68-68

Обговорення: Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Що ви зробили саме для регулювання vnt? Для обмеження дизель у вас регулюється карти лямбда новий stekio?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Ви підкажіть, а на карту вісь, Як я вже говорив у мене скачки тиску до 1,7 бар. Трохи багато. Я мод карту vgt і тепер я вважаю, що прес з шипами 1,55 бар і 1,4 бар константи. Я помітив? що-ї? він набирає обертів і менше дизельного палива впорскує. По карті ми 100mm3 теоретично до 4500rpm, як встановлено в обмежувачі. Буде? якийсь інший обмежувач. Поради?
    я вважаю, що ви зверніть увагу, як змінюється тиск turbo в залежності від оборотів. Карти лямбда роблять інші...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    3
    я чув ці обмежувачі, але ми марно шукає, а я..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    цей пост ? дуже-дуже повчально....нарешті, щось на час overboost я зрозумів....дещо-що, що? я не зміг знайти....- цінності перетворення, щоб насправді зрозуміти значення карти vgt що вони показують....повинен бути кут нахилу лопаток....але ці то до чого відносяться?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Якщо відкрити карту vgt з титаном, дає значення у відсотках, ніж в діагностиці перебуваєте з відкриття клапана. Деякі діагнози називають відкриття клапана турбо, інші відкриття клапана overboost та ін.... Не ? інший, що відкриття giometria змінної, а потім по перепускний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, ви мене виявлений....і показує мені 75% на холостому ходу двигуна....
    отже, ми бачимо, якщо я правильно зрозумів.....мінімум, очевидно, відкриті, чому? на низьких обертах служить не тиск турбіни,а потім прискорюється у міру того, щоб підняти тиск, закривається до максимального значення, зазначені в карту, а потім повторно відкрити після обертання, збільшують, а не ви ? pi? потребує? тиску, як зазначено завжди в карту;
    тепер, якщо я захочу працювати, щоб мати більше тяги вниз, а також тиск турбо я міг би працювати навіть на час overboost і, можливо, продовження цього періоду, щоб мати більше і краще протягнути? звичайно, завжди все зроблено із знанням справи,....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    ок, ви мене виявлений....і показує мені 75% на холостому ходу двигуна....
    отже, ми бачимо, якщо я правильно зрозумів.....мінімум, очевидно, відкриті, чому? на низьких обертах служить не тиск турбіни,а потім прискорюється у міру того, щоб підняти тиск, закривається до максимального значення, зазначені в карту, а потім повторно відкрити після обертання, збільшують, а не ви ? pi? потребує? тиску, як зазначено завжди в карту;
    тепер, якщо я захочу працювати, щоб мати більше тяги вниз, а також тиск турбо я міг би працювати навіть на час overboost і, можливо, продовження цього періоду, щоб мати більше і краще протягнути? звичайно, завжди все зроблено із знанням справи,....
    Немає значення-у % закриттю vgt. Потім до мінімуму sar? закритий на 75%. На низьких обертах вихлопних газів нижче, а, отже, потрібно тримати геометрія-й? закрито, щоб змусити її йти в тиск.
    Однак на автомобілі, акції 100mm3 не їх можна вводити до 4500 оборотів, багато і автомобіль fumerebbe, як поїзд. На мій погляд, спочатку turbo-це занадто багато, навіть на низьких обертах, я не йду за 90mm3 з turbo stock, що gi? вони пі? ніж достатньо, щоб робити гарні резюме, якщо все працює ? добре відкалібрований.

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •