Що ви зробили саме для регулювання vnt? Для обмеження дизель у вас регулюється карти лямбда новий stekio?
Що ви зробили саме для регулювання vnt? Для обмеження дизель у вас регулюється карти лямбда новий stekio?
я чув ці обмежувачі, але ми марно шукає, а я..
цей пост ? дуже-дуже повчально....нарешті, щось на час overboost я зрозумів....дещо-що, що? я не зміг знайти....- цінності перетворення, щоб насправді зрозуміти значення карти vgt що вони показують....повинен бути кут нахилу лопаток....але ці то до чого відносяться?
Якщо відкрити карту vgt з титаном, дає значення у відсотках, ніж в діагностиці перебуваєте з відкриття клапана. Деякі діагнози називають відкриття клапана турбо, інші відкриття клапана overboost та ін.... Не ? інший, що відкриття giometria змінної, а потім по перепускний
ок, ви мене виявлений....і показує мені 75% на холостому ходу двигуна....
отже, ми бачимо, якщо я правильно зрозумів.....мінімум, очевидно, відкриті, чому? на низьких обертах служить не тиск турбіни,а потім прискорюється у міру того, щоб підняти тиск, закривається до максимального значення, зазначені в карту, а потім повторно відкрити після обертання, збільшують, а не ви ? pi? потребує? тиску, як зазначено завжди в карту;
тепер, якщо я захочу працювати, щоб мати більше тяги вниз, а також тиск турбо я міг би працювати навіть на час overboost і, можливо, продовження цього періоду, щоб мати більше і краще протягнути? звичайно, завжди все зроблено із знанням справи,....
Немає значення-у % закриттю vgt. Потім до мінімуму sar? закритий на 75%. На низьких обертах вихлопних газів нижче, а, отже, потрібно тримати геометрія-й? закрито, щоб змусити її йти в тиск.
Однак на автомобілі, акції 100mm3 не їх можна вводити до 4500 оборотів, багато і автомобіль fumerebbe, як поїзд. На мій погляд, спочатку turbo-це занадто багато, навіть на низьких обертах, я не йду за 90mm3 з turbo stock, що gi? вони пі? ніж достатньо, щоб робити гарні резюме, якщо все працює ? добре відкалібрований.