Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 76
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Ви, мабуть, праві ви, я sar? розгублений...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Очі від типа ебу/HW!! В 5 РАНКУ, якщо не праві на 90% беруть, 5.9 le nail і кинути все!!

Повертаючись до мови порівняти файл, я пам'ятаю, що ти сказав, мати ECM? Починає відкрити файл, як правило, будь-яке золото, ви можете його знайти потрібний драйвер без особливих проблем. Л? починає дивитися на себе, як і які карти гри: упорскування, кут випередження запалювання. Знайдіть аналогічні літери у знайомих, а потім для порівняння в файл DP і postaci ваші враження, cos? вивчіть, і ми всі.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я згоден повною мірою, як завжди....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Отже, блок керування на мотоцикл ? один IAW5AMHW610 (перевірено, так і з MPPS, що з JPDiag).
    Якщо намагаюся відкрити з ECM Titanium 1.61 вихідний файл з блоку управління (320KB) не визнає і просить вибрати драйвер, в іншому випадку, якщо я відкриваю той же файл, але з перших 16КБ вирізані (і, отже, 304KB), програма пропонує мені безпосередньо використовувати драйвер DUC_403A (Опис: DUCATI MONSTER S2R 803cc 77CV - Ебу: MAGNETI MARELLI HW610 IAW 5 РАНКУ.BF); замість цього файл DP не розпізнається автоматично, n? якщо 320KB (304KB+16KB ініціали мого оригіналу), n? якщо 304KB.
    Не хочу ризикувати стати/здатися повторюваними і/або sfaticato: ви мені говорите уприскування, досягнень, etc..., ви, ймовірно, є те, що для вас прості і базові, але для мене ? арабська. Якщо порівнювати два файли, як, відкривши їх hex-редактор, що, дивлячись на графіки з ECM відомо, звичайно, відмінності, але я не можу сказати, мінімально, що вони собою представляють. Більше того, я навіть не знаю, куди покласти руки, з ECM Titanium, тому що я не знаю програмного забезпечення, і кілька речей, які я встиг зробити ? чому? інтуїтивно, і чому? я вчений, тому в будь-якому випадку, якщо я відкриваю програмне забезпечення, також невідомо я ніколи не вітром на 100%, поки він залишається на загальний...

Нічого не залишалося робити, я прошу вас ще раз: я можу прийняти файл DP від 304KB, додати в голову (hex-редактором) перші 16KB вихідний файл, щоб відновити файл з 320КБ, що піду писати в ебу з MPPS? Буде проблемою, контрольна сума і як ви могли б вирішити? Що ризик незворотних (погано, що йде, що мені не подобається, як відбувається рух, якщо не ризик незворотної шкоди, краще мого оригінального файлу)?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тоді я намагаюся вирішувати-то виникли сумніви:якщо ви говорите, що я відкритий вихідний файл, а потім ви побачите, безумовно, драйвери, які вам пропонує титан, отже, не карти і, принаймні, ви розумієте, що це таке.....
    тоді, якщо один раз відрізати файл DP 304 його відношенні з вашим ori, ви помітите, що між аванси і бензин є відмінності виправлення....тому не думаю, що ви не зможете знайти карти великих...очевидно, що-то ? поза драйвер....але це ви зрозумієте згодом...марно доручити інформації видно, що ти повністю в нуль....
    для того, щоб скопіювати DP на вашому...якщо не подивитися, принаймні, що це таке я б не ризикнув писати...а якщо відкрити навіть без драйверів в поле info повинно дати вам інформацію про файл.....якщо у вас HW рівні, ви також можете написати після корекції CHK, які, як я вже сказав, що можу дати я, але я знаю, що ви не можете завантажувати.....то рішення було б скопіювати кроком, карт примітки DP на вашому і завантажити його, без CHK чому? він не повинен створювати проблем...але я думаю, що коли ви сказали, що ваш MPPS вживе заходів.
    сподіваюся, що це допомогло.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    алпер факт копіювання DP на вашому...якщо не подивитися, принаймні, що це таке я б не ризикнув писати...а якщо відкрити навіть без драйверів в поле info повинно дати вам інформацію про файл.....якщо у вас HW рівні, ви також можете написати після корекції CHK, які, як я вже сказав, що можу дати я, але я знаю, що ви не можете завантажувати.....то рішення було б скопіювати кроком, карт примітки DP на вашому і завантажити його, без CHK чому? він не повинен створювати проблем...але я думаю, що коли ви сказали, що ваш MPPS вживе заходів.
    сподіваюся, що це допомогло.
    Дякую за спробу, але я ідеї занадто заплутаним...
    Мені було б достатньо отримати відображення альтернативою оригіналу навіть просто для примхи, щоб побачити, як іде мотоцикл. Як ви розумієте crearmene з самого початку не я ? можливо і так, я був би щасливий спробувати те, DP, один раз доведено, якщо не задовольняє мене знову і оригінал.
    Сказав, що це:
    1) як мені зробити, щоб зрозуміти, чи остаточно файл Ducati Performance, що я ? підходить до мого обладнання?
    2) після перевірки на кроці 1, як мені виправити контрольну суму файлу, 320КБ, які я повинен створити, починаючи від DP ? 304KB?
    3) подолати труднощі, наприклад, пункти 1 і 2 мене не буде, що записати файл в блок управління через MPPS, що ризики я біжу? Якщо щось йде погано, я можу riflashare оригінальна карта без ускладнень?

Що стосується питання "не може завантажити", ви можете risolvermi проблема CHK (якщо, звичайно, ви хочете зробити це), проходження файли по електронній пошті!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Вибачте, але... подивіться, що ви до точки, де ви можете йти поодинці... відкриття файлу орі з ECM, ви подивіться в функції 2D - наприклад - що "форма" має безліч кривих уприскування. Потім відкрийте файл DP, і ви шукайте, приблизно в тій же області пам'яті, адреса, крива схожа. Криві не переворот, ви побачите, що вони дуже схожі. Л? давайте зрозуміти, що вискочить і що типу збільшення/зменшення були зроблені.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Вибачте, але... подивіться, що ви до точки, де ви можете йти поодинці... відкриття файлу орі з ECM, ви подивіться в функції 2D - наприклад - що "форма" має безліч кривих уприскування. Потім відкрийте файл DP, і ви шукайте, приблизно в тій же області пам'яті, адреса, крива схожа. Криві не переворот, ви побачите, що вони дуже схожі. Л? давайте зрозуміти, що вискочить і що типу збільшення/зменшення були зроблені.

M999
    Якщо ви мені поясните, як використовувати ECM Titanium (повторюю, що той, який у мене є ? версія 1.61, не знаю, яким буде останній раз, і не ? "офіційний") або мені посилання на якийсь довідці в інтернеті для тих, хто ? дійсно нуб галузі, я можу спробувати. Можливо, тільки я можу місце кілька скріншотів програми, а використовую це для вас, щоб побачити, як вчинити.
    Я б? потрібно керівництво, "крок за кроком", я не впевнений навіть, що коли я відкриваю файл, я роблю це правильно... :/

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав maximumwarp Visualizza Messaggio
    .......я можу прийняти файли DP від 304KB, додати в голову (hex-редактором) перші 16KB вихідний файл, щоб відновити файл з 320КБ, що піду писати в ебу з MPPS? Буде проблемою, контрольна сума і як ви могли б вирішити? Що ризик незворотних (погано, що йде, що мені не подобається, як відбувається рух, якщо не ризик незворотної шкоди, краще мого оригінального файлу)?
    Таким чином, ви отримаєте знову, DP, що ти, перш ніж tagliarlo.........так ? операцію марно.
    У всіх випадках, якщо, наприклад, файл карту з 304 Kb додати нам 16 Kb іншого файлу карту, не бігайте без ризику; велосипед частина навіть без cks.
    Інше питання, якщо ви все-таки хочете зробити cks на файл 320 Kb, слід вручну вибрати драйвер, який ви розпізнавав в автоматичному режимі файл з 304 Kb; потім введіть у вікні hex; у разі, якщо ви зміните будь "комірки" шляхом зміни значення параметра (наприклад, від "01" взяли "00"), і відразу після, то повернути його в початкове значення (і, отже, від "00" в "01"); вийти з програми і зберегти зміни; в цьому випадку cks ? були розраховані при збереженні.

Пам'ятайте також, що якщо у вас є початкове читання карти, які на ваш блок працює, наприклад, з MPPS), у разі проблем з файлами на карті, що ви маніпулювали, нас перезаписати вихідний файл, і все повертається на місце.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Таким чином, ви отримаєте знову, DP, що ти, перш ніж tagliarlo.........так ? операцію марно.
    У всіх випадках, якщо, наприклад, файл карту з 304 Kb додати нам 16 Kb іншого файлу карту, не бігайте без ризику; велосипед частина навіть без cks.
    Інше питання, якщо ви все-таки хочете зробити cks на файл 320 Kb, слід вручну вибрати драйвер, який ви розпізнавав в автоматичному режимі файл з 304 Kb; потім введіть у вікні hex; у разі, якщо ви зміните будь "комірки" шляхом зміни значення параметра (наприклад, від "01" взяли "00"), і відразу після, то повернути його в початкове значення (і, отже, від "00" в "01"); вийти з програми і зберегти зміни; в цьому випадку cks ? були розраховані при збереженні.

Пам'ятайте також, що якщо у вас є початкове читання карти, які на ваш блок працює, наприклад, з MPPS), у разі проблем з файлами на карті, що ви маніпулювали, нас перезаписати вихідний файл, і все повертається на місце.
    Дякую, ви мене справді трохи розпогодилося ідеї. У мене файл DP від 320КБ, те, що я знайшов у мережі вже? нарізати 304KB, тому? я говорив додати перші 16KB вихідний файл, чому? для його запису в ебу повинен бути 320КБ, я тільки повинен перевірити, що такий файл насправді для Monster S2R 800 і HW610 (але я думаю, cos? повинно бути, як мені здається, що не існує Монстра з centralinee різні).

Переходячи до питання cks: відкриваю файл 320КБ, вибравши драйвер вручну, правильно, я роблю вигляд, що внести зміни, так? коли я прошу вас зберегти підтверджую, так мені перерахунок контрольної суми, правильно?

Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •