Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 56

Обговорення: картки основних

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Спасибі magi1984 тепер мені просто необхідно спробувати і навчитися

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    однак ecm 2001 році в якості імен даних з різних карт, залишає настільки бажати кращого...можливо, було б краще, щоб навчитися розрізняти ці благословенні осей x,y,z в 2d тільки, що моя проблема ? що я ніколи не зможу зрозуміти ще акки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Те ж саме, навіть для m'?,крім деяких карт, інших я не можу їх розпізнати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    У EDC15 частіше є (дивіться у 2D), 2 рампи, і на кожній є різні break.
    Якщо, наприклад, l' ultimo break має десяткове значення 13500 може бути тиск в магістралі rail
    якщо має значення 6000 може бути дизель (IQ)
    якщо має значення 2000 може бути тиск турбо
    якщо має значення 1000 може бути положення педалі %.
    якщо має значення, або 10000 9000 і 10500 можуть бути мг повітря.
    l' - вісь обертання, як правило ? перший політ і ви визнаєте, легко.

І потім треба навчитися форма кривих різних карт:
    Карту диму (ін'єкції parzializzato ecm) має форму зубів пилки;
    Карта часу уприскування, він визнає, що він пандусами, великими, які зменшують залізти шість кіл.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    У EDC15 частіше є (дивіться у 2D), 2 рампи, і на кожній є різні break.
    Якщо, наприклад, l' ultimo break має десяткове значення 13500 може бути тиск в магістралі rail
    якщо має значення 6000 може бути дизель (IQ)
    якщо має значення 2000 може бути тиск турбо
    якщо має значення 1000 може бути положення педалі %.
    якщо має значення, або 10000 9000 і 10500 можуть бути мг повітря.
    l' - вісь обертання, як правило ? перший політ і ви визнаєте, легко.

І потім треба навчитися форма кривих різних карт:
    Карту диму (ін'єкції parzializzato ecm) має форму зубів пилки;
    Карта часу уприскування, він визнає, що він пандусами, великими, які зменшують залізти шість кіл.
    lupak спасибі за ваше пояснення? це ? звичайний "pappina", що ви propina нас, початківців, не в образу ?!!
    факт ? що для того, щоб почати moddare дату, карту, що це може бути чи ні ? саме більшу частину життя...
    крім того, карти мають майже всі криві "пилкоподібної", то стає як шукати голку в стозі сіна, навіть, чому? багато разів на деяких breack є значення inconprensibili, які, можливо, будуть перетворені в якісь дивні фактор, що інженери bosch поставили їх правильно, щоб ускладнити все ще р? речі...
    потім ви зрозумієте, що ? р? лотерея....
    Востаннє редагувалось манро; в 04-10-2012 13:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт манро, дивіться, що я новачок як і ви і якщо я написав, що я написав ? чому? я блукав якийсь час, щоб всі форуми і намагаюся зрозуміти щось; я можу також писати лайно так я побачив, що не спрацьовує жоден експерт не виправити те, що я пишу цей пост ? майже, тільки початківців.
    Я помітив, що в furum іноземців, там ви знайдете багато інформації, а в тих італійських фахівців, вони трохи витягли поступитися інформації.
    Те, що я написав раніше ? плід-років, місяців, шукати інформацію, і я поділився з вами .
    Так якщо цей форум може бути корисна, хтось з досвідом, ми всі раді.

Для того, зубів sega завантажити мій орі, що c'? в іншому пості : учбовий Матеріал для початківців
    з ecm, знайти драйвер уприскування parzializzato( що ? карту парів) подивіться в 2D, подивіться на break point осей; і тоді ви підключіть його навіть без драйверів .

Я, наприклад, я не зрозумів, карту ecm : ін'єкції, корекція і що ?, що таке осі і як мапу.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Привіт манро, дивіться, що я новачок як і ви і якщо я написав, що я написав ? чому? я блукав якийсь час, щоб всі форуми і намагаюся зрозуміти щось; я можу також писати лайно так я побачив, що не спрацьовує жоден експерт не виправити те, що я пишу цей пост ? майже, тільки початківців.
    Я помітив, що в furum іноземців, там ви знайдете багато інформації, а в тих італійських фахівців, вони трохи витягли поступитися інформації.
    Те, що я написав раніше ? плід-років, місяців, шукати інформацію, і я поділився з вами .
    Так якщо цей форум може бути корисна, хтось з досвідом, ми всі раді.
    Для того, зубів sega завантажити мій орі, що c'? в іншому пості : учбовий Матеріал для початківців
    з ecm, знайти драйвер уприскування parzializzato( що ? карту парів) подивіться в 2D, подивіться на break point осей; і тоді ви підключіть його навіть без драйверів .
    Я, наприклад, я не зрозумів, карту ecm : ін'єкції, корекція і що ?, що таке осі і як мапу.
    я не думаю, що саме у цьому форумі фахівці не дають інформації, дійсно, я вважаю, що він дуже багатий цінної інформації, але я бачу, що новачки стверджують, що все більше і більше, і ніколи не бувають щасливі, навіть якщо на практиці вони переказують,крім того, укладені не втручається, ніхто не може також залежати від того, хто або питання, і незрозуміло, чи ви penza-різному і т. д. і т. п. отже, ви не завжди все пучок трави
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    я не думаю, що саме у цьому форумі фахівці не дають інформації, дійсно, я вважаю, що він дуже багатий цінної інформації, але я бачу, що новачки стверджують, що все більше і більше, і ніколи не бувають щасливі, навіть якщо на практиці вони переказують,крім того, укладені не втручається, ніхто не може також залежати від того, хто або питання, і незрозуміло, чи ви penza-різному і т. д. і т. п. отже, ви не завжди все пучок трави
    msport не ? щоб відкрити суперечка, але нас, новачків, не ? що ми хочемо каша готова, принаймні, я кажу від себе, але якщо "претендувати" (які в будь-якому випадку ? у parolone) ? чому? ми хочемо дізнатися більше? таким чином, щоб перестати просити і перейти до фактів, як вони це робили професіонали, коли вони були новачки, як і ми....
    так ? колесо, яке обертається..я можу зрозуміти, що profesionisti вклали час і гроші, щоб пізнати те, що знають ? не справедливо, якщо відчувають, ділитися ним з першим прийшли? а якщо зареєструються на форумі, як це, де ви повинні розділити нас? що ще ви вважаєте за потрібне, але замість цього дають допомогу з піпетки, тоді не ? навіть правильно, що проти, може бути, їх справжня мета-надходження і збільшити p? оборот, продаючи карти онлайн....
    пу? цілком можливо, що я зламав normalit? що зазвичай відрізняє всі форуми, або я неправильно все, і це дійсно форум відрізняється шляхом, але тепер, як тепер це моєї мови ? те, що я думаю....
    Востаннє редагувалось манро; в 04-10-2012 23:11

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    msport не ? щоб відкрити суперечка, але нас, новачків, не ? що ми хочемо каша готова, принаймні, я кажу від себе, але якщо "претендувати" (які в будь-якому випадку ? у parolone) ? чому? ми хочемо дізнатися більше? таким чином, щоб перестати просити і перейти до фактів, як вони це робили професіонали, коли вони були новачки, як і ми....
    так ? колесо, яке обертається..я можу зрозуміти, що profesionisti вклали час і гроші, щоб пізнати те, що знають ? не справедливо, якщо відчувають, ділитися ним з першим прийшли? а якщо зареєструються на форумі, як це, де ви повинні розділити нас? що ще ви вважаєте за потрібне, але замість цього дають допомогу з піпетки, тоді не ? навіть правильно, що проти, може бути, їх справжня мета-надходження і збільшити p? оборот, продаючи карти онлайн....
    пу? цілком можливо, що я зламав normalit? що зазвичай відрізняє всі форуми, або я неправильно все, і це дійсно форум відрізняється шляхом, але тепер, як тепер це моєї мови ? те, що я думаю....

Слухати тут ніхто не може дозволити собі звернутися в лічку і сказати вам, що я роблю,я роблю, щоб малюк чи ви пишете, зв'яжіться зі мною в приват, чому? якщо по мені, я не розумію, я sbatto поза,очистили цей форум надає сервіс files on line так, хто треба ne може скористатися, але для всіх, хто хоче зрозуміти, хто відкрив пост, зроблений питання та отримали відповіді, що мало чи багато, що вони вже що-небудь хороше,тим більше у цьому форумі є кілька повідомлень, в якому можна взяти наприклад зараз я не розумію, якщо, по-твоєму, я повинен зробити відео курс і поставити його тут,не порівняємо цей форум з іншими, чому? в іншому випадку я рекомендую frequentarne інші.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    Слухати тут ніхто не може дозволити собі звернутися в лічку і сказати вам, що я роблю,я роблю, щоб малюк чи ви пишете, зв'яжіться зі мною в приват, чому? якщо по мені, я не розумію, я sbatto поза,очистили цей форум надає сервіс files on line так, хто треба ne може скористатися, але для всіх, хто хоче зрозуміти, хто відкрив пост, зроблений питання та отримали відповіді, що мало чи багато, що вони вже що-небудь хороше,тим більше у цьому форумі є кілька повідомлень, в якому можна взяти наприклад зараз я не розумію, якщо, по-твоєму, я повинен зробити відео курс і поставити його тут,не порівняємо цей форум з іншими, чому? в іншому випадку я рекомендую frequentarne інші.
    я st? тільки esternando мої думки, хто ви, то може бути згоден чи ні з цим мені не зраджує життя, чому? точно ? мої думки

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •