Сторінка 33 з 55 PrimaПеред ... 23313233343543 ... ОстаннєUltima
Результати, з 321 330 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Ну і так, і ні...якщо є прихований потенціал повинен витягнути його, чому? наприклад у мене є двигун, який з x конфігурації дістає 100 л. 250nm etc, можливо, за рахунок оптимізації деяких параметрів, або ще що інше, адаптуючи більше я сам можу отримати зниження витрати палива і, можливо, невеликий надлишок продуктивності
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    Я згоден, але завжди залежить від одного, що шукати.......
    Наявність автоматів, якщо вони йдуть добре, вже оригінальні господарі не поміститися ...
    вибачте, то що ви робите на цьому форумі....???? я не розумію вашого твердження....тут ви вивчаєте один екю, і я думаю, що, наприклад, карта від мене. може бути підставою для дослідження, щоб зрозуміти, як це працює.
    Якщо ви вірите, що автомобілі йдуть добре, і господарям немає....я повторюю вам, я не розумію, чому ти на цьому форумі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Ну і так, і ні...якщо є прихований потенціал повинен витягнути його, чому? наприклад у мене є двигун, який з x конфігурації дістає 100 л. 250nm etc, можливо, за рахунок оптимізації деяких параметрів, або ще що інше, адаптуючи більше я сам можу отримати зниження витрати палива і, можливо, невеликий надлишок продуктивності
    Насправді я вважаю, що краще розробка і пристосовуючи до своїх потреб автомобіля.....
    ок, повертаючись до мапі....я бачу, але що обмежує в IQ, а потім наприклад, хоча відкриваючи в 90mm3 цю карту, обмежує мене в певних умовах....не було б краще прийняти його в нуль в точках, зацікавлених, типу, від 70 до 90 ?C?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    цій карті ? корекція в залежності від температури наддувочного повітря, я теж? живу оригінальний ? правильно, що відрізки, якщо температура піднімається занадто...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    впевнені, що в залежності від температури наддуву?я бачу, що закон до 130?C

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    у damos показує це:
    map for intake air temperature dependent quantity correction

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    екран lim IQ.rar

Про моїх попередніх постів ви можете дати мені підтвердження того, що в екранній вкладення (тоді, якщо хтось мені пояснює, як зробити, щоб вставити їх безпосередньо в повідомлення робить мене будь ласка ,я не можу), про яких я говорив, і які я бачив в інших картах mod принести хребти кривих 8192 це дійсно lim iq ? і чому? я значення 8192? якщо відповідає на 100%, як сказав, чому? перші три валика в 10000? 147 140 л. EDC16c8 drv 429_467. Спасибі тим, хто мене висвітлює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    у damos показує це:
    map for intake air temperature dependent quantity correction
    ви також я повідомив я? карту обробляє до 130?C, отже, залежить це від газів, але по відношенню до температури двигуна....вихлопні гази або краще, температура турбіни, звичайно, не зупиняються на 130?C....тому я вважаю, що особа зразок порівняння між температурою вихлопних газів і відношення до температури двигуна...або краще рідини двигуна....що ви думаєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    екран lim IQ.rar

Про моїх попередніх постів ви можете дати мені підтвердження того, що в екранній вкладення (тоді, якщо хтось мені пояснює, як зробити, щоб вставити їх безпосередньо в повідомлення робить мене будь ласка ,я не можу), про яких я говорив, і які я бачив в інших картах mod принести хребти кривих 8192 це дійсно lim iq ? і чому? я значення 8192? якщо відповідає на 100%, як сказав, чому? перші три валика в 10000? 147 140 л. EDC16c8 drv 429_467. Спасибі тим, хто мене висвітлює
    для введення екранна за пост передовий натисніть на додаток, виберіть файл і натисніть на кнопку готово....потім місць коментар....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    екран lim IQ.rar

? в IQ обмежувач, який працює в залежності від фактора, для редагування вам досить знати, що 8192 ? значення, що ecu використовує оптимальні умови роботи, а потім просто збільшити значення 8192.

Сторінка 33 з 55 PrimaПеред ... 23313233343543 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •