Я згоден, але завжди залежить від одного, що шукати.......
Наявність автоматів, якщо вони йдуть добре, вже оригінальні господарі не поміститися ...
Я згоден, але завжди залежить від одного, що шукати.......
Наявність автоматів, якщо вони йдуть добре, вже оригінальні господарі не поміститися ...
вибачте, то що ви робите на цьому форумі....???? я не розумію вашого твердження....тут ви вивчаєте один екю, і я думаю, що, наприклад, карта від мене. може бути підставою для дослідження, щоб зрозуміти, як це працює.
Якщо ви вірите, що автомобілі йдуть добре, і господарям немає....я повторюю вам, я не розумію, чому ти на цьому форумі
Ну і так, і ні...якщо є прихований потенціал повинен витягнути його, чому? наприклад у мене є двигун, який з x конфігурації дістає 100 л. 250nm etc, можливо, за рахунок оптимізації деяких параметрів, або ще що інше, адаптуючи більше я сам можу отримати зниження витрати палива і, можливо, невеликий надлишок продуктивності
Потужність і нічого без контролю
Насправді я вважаю, що краще розробка і пристосовуючи до своїх потреб автомобіля.....
ок, повертаючись до мапі....я бачу, але що обмежує в IQ, а потім наприклад, хоча відкриваючи в 90mm3 цю карту, обмежує мене в певних умовах....не було б краще прийняти його в нуль в точках, зацікавлених, типу, від 70 до 90 ?C?
цій карті ? корекція в залежності від температури наддувочного повітря, я теж? живу оригінальний ? правильно, що відрізки, якщо температура піднімається занадто...
впевнені, що в залежності від температури наддуву?я бачу, що закон до 130?C
у damos показує це:
map for intake air temperature dependent quantity correction
ви також я повідомив я? карту обробляє до 130?C, отже, залежить це від газів, але по відношенню до температури двигуна....вихлопні гази або краще, температура турбіни, звичайно, не зупиняються на 130?C....тому я вважаю, що особа зразок порівняння між температурою вихлопних газів і відношення до температури двигуна...або краще рідини двигуна....що ви думаєте?