Сторінка 48 з 106 PrimaПеред ... 3846474849505898 ... ОстаннєUltima
Результати з 471 по 480 з 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    вибачте, ось орі
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 20:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    ви праві, я прошу вибачення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    dariuccio не знаю, якщо ти читав всі обговорення, але якщо подивитися c son, додані фотографії, і все інше, щоб змінити все добре marelli на запитання не знаю і не можу судити, але якщо я можу дати вам ще одна порада, якщо ви хочете краще поглибити на цьому полі зверніться до admn, де серед іншого, вони ogranizzando навчання, evedrai, що багато речей вам стануть більш зрозумілі...тільки мій погляд, так...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт dariuccio..я дивлячись на карту, гонки...отже...спочатку час вприскування...ви читали в "p"? d сторінок назад?дивиться добре, ваші зміни, і ви побачите, що ? абсолютно неправильно.Карту педалі, що критерій ви використовували?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    привіт, діма, і спасибі за готовність? і час, який витратить для мене,
    я заявляю, що я знаю, що цю карту ? зроблено c....або собаку просто тому, що коли я зробив я не знав, все
    те, що я знаю зараз щодо відображень (не ? зараз вже багато підготовлено, але, ніж раніше), але машина йде недалеко педаль добре реагує, машина ? яскравий і не курить нічого, і в цьому я ще чайник.
    зараз, але я хотів би спробувати зробити карту більш серйозне і зроблено з політикою. я хотів би з'ясувати дещо про breakpoint і про те, як я повинен immaginnare осей x, y, z на графіку в 2d

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    привіт, діма, і спасибі за готовність? і час, який витратить для мене,
    я заявляю, що я знаю, що цю карту ? зроблено c....або собаку просто тому, що коли я зробив я не знав, все
    те, що я знаю зараз щодо відображень (не ? зараз вже багато підготовлено, але, ніж раніше), але машина йде недалеко педаль добре реагує, машина ? яскравий і не курить нічого, і в цьому я ще чайник.
    зараз, але я хотів би спробувати зробити карту більш серйозне і зроблено з політикою. я хотів би з'ясувати дещо про breakpoint і про те, як я повинен immaginnare осей x, y, z на графіку в 2d

привіт...то подивитеся на кілька постів назад..c0? пояснено карту часів я можу сказати, що по осях у вас Prail та кількість? дизельне паливо впорскується..назад знаходитесь фактори перетворення..На осі Z у вас час вприскування, виражені в доларах сша.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Адреси, даних раніше на обмежувач оборотів нічого не змінюється, ви не знайдете-----

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    але, врешті-решт ? дізнався, в якій стороні змінити sti час вприскування??

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Для педалі (обмежувач коппі ви в правильному напрямку перевірена, якщо останні два стовпці 80 e100 load і volore 0 mmotore прискорення до 3000 оборотів, якщо замість цього постав значення " 0 " в перших 2-х стовпців, машина не прискорення власного......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Отже, я бачу, що ще ми годуємо сумніви...
    Карта часу уприскування, що призводить до осей?Тиск і IQ..добре...ми дивимося 2d...і подивимося..кожен вигин, що це означає?

Сторінка 48 з 106 PrimaПеред ... 3846474849505898 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •