вибачте, ось орі
вибачте, ось орі
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 20:30
ви праві, я прошу вибачення
dariuccio не знаю, якщо ти читав всі обговорення, але якщо подивитися c son, додані фотографії, і все інше, щоб змінити все добре marelli на запитання не знаю і не можу судити, але якщо я можу дати вам ще одна порада, якщо ви хочете краще поглибити на цьому полі зверніться до admn, де серед іншого, вони ogranizzando навчання, evedrai, що багато речей вам стануть більш зрозумілі...тільки мій погляд, так...
Привіт dariuccio..я дивлячись на карту, гонки...отже...спочатку час вприскування...ви читали в "p"? d сторінок назад?дивиться добре, ваші зміни, і ви побачите, що ? абсолютно неправильно.Карту педалі, що критерій ви використовували?
привіт, діма, і спасибі за готовність? і час, який витратить для мене,
я заявляю, що я знаю, що цю карту ? зроблено c....або собаку просто тому, що коли я зробив я не знав, все
те, що я знаю зараз щодо відображень (не ? зараз вже багато підготовлено, але, ніж раніше), але машина йде недалеко педаль добре реагує, машина ? яскравий і не курить нічого, і в цьому я ще чайник.
зараз, але я хотів би спробувати зробити карту більш серйозне і зроблено з політикою. я хотів би з'ясувати дещо про breakpoint і про те, як я повинен immaginnare осей x, y, z на графіку в 2d
Адреси, даних раніше на обмежувач оборотів нічого не змінюється, ви не знайдете-----
але, врешті-решт ? дізнався, в якій стороні змінити sti час вприскування??
Для педалі (обмежувач коппі ви в правильному напрямку перевірена, якщо останні два стовпці 80 e100 load і volore 0 mmotore прискорення до 3000 оборотів, якщо замість цього постав значення " 0 " в перших 2-х стовпців, машина не прискорення власного......
Отже, я бачу, що ще ми годуємо сумніви...
Карта часу уприскування, що призводить до осей?Тиск і IQ..добре...ми дивимося 2d...і подивимося..кожен вигин, що це означає?