ви, але, наприклад, на мапу, зазначену мною вище, які кажуть, бути фільтрів я бачив, як привести значення по осі z, отже, хребти, криві власний 8192 (замість того, що я знаю, 8000 або 9000, якщо вони мм3) і не розумію, чому
Можуть бути помилковими? Просто спробуйте без нього і подивитися, якщо є розбіжності з діагнозом нападу
Обсяг та кількість? рідина, яка проходить через провід, в поєднанні часу, справа? палива, ви хотіли сказати, ну в основному є 2 способи, часу inj або розблокувати обмежувачі час подавати в сша та кількість? в мм3 / с коефіцієнт перетворення від 1 до 100, тобто, 5000=50mm3
Потужність і нічого без контролю
хлопці, дивлячись на damos edc16c39 я помітив цю карту....зображення додається...
найменування ? "Map for intake air temperature dependent quantity correction" traditto "Карту, щоб температура всмоктуваного повітря кількість? корекції співробітник"
Осі x, температура-від 60 до 120 градусів ?C (написано 3931-> /10 - 273= 120)
Вісь y обертання двигуна від 1000 до 4500 обертів
Вісь z IQ корекції (коефіцієнт перетворення 0.01)
тепер я хотів би з'ясувати, якщо хто-небудь з вас зміни чи ні....від того, що я бачу на високих оборотах при температурі 80-90 ?C невеликий корекції c'?...що я в цей момент ніс би в 0, щоб не обмежувати в залежності від кількості всмоктуваного повітря.....що ви думаєте про це?
Я не працює інтернет
чому?скажи мені, ваші perplessit
Мені не потрібно, щоб ці ecu з лім iq розблоковані для добре йдуть добре
Я згоден, але завжди залежить від одного, що шукати.......
Наявність автоматів, якщо вони йдуть добре, вже оригінальні господарі не поміститися ...