Отже, я бачу, що ще ми годуємо сумніви...
Карта часу уприскування, що призводить до осей?Тиск і IQ..добре...ми дивимося 2d...і подивимося..кожен вигин, що це означає?
Отже, я бачу, що ще ми годуємо сумніви...
Карта часу уприскування, що призводить до осей?Тиск і IQ..добре...ми дивимося 2d...і подивимося..кожен вигин, що це означає?
повинні представляти обертів двигуна
Даріо не може бути про те, що бачив ? у зв'язку з prex палива і IQкожен вигин представляє значення IQ (зазначений у break point посилання) і кожен біт вигин представляє значення prex палива (завжди вказується в breakpoint ) сподіваюся, я не сказав, ca**ate
![]()
Точно, хлопці, ми по осі X і IQ, а по осі Y Prail..так що...кожен вигин rappressenta значення IQ, і кожна точка значення Prail...тепер..що є? що змушує вас зрозуміти, дарія?
це, я розумію, що по мірі збільшення часу уприскування падає тиск в магістралі rail
хлопці, питання, але обмежувачі крутного моменту, які наведені в драйвер мені підтвердили, що обмежують дизель?
будь ласка, віра, коректура добре моя фраза...
І навпаки, закріплена IQ при підвищенні тиску в магістралі високого тиску зменшує час впорскування
обмежувач крутного моменту [2]: Є 2 карти драйвер wish
обмежувач крутного моменту #2[1]: обмежувач крутного моменту в f. temp. води
обмежувач крутного моменту #3[2]: обмежувачі крутного моменту, ті, хто в купол. Ce n'? також ще, що перебуваєте прокручуючи карту в 2d.