Привіт всім, шукаю оригінал файлу для opel astra 2001 року з ecu bosch edc15m................... Я докладаю дані ecu
Всім заздалегідь дякую
Привіт всім, шукаю оригінал файлу для opel astra 2001 року з ecu bosch edc15m................... Я докладаю дані ecu
Всім заздалегідь дякую
http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post88280
ось, хороша робота
Терпіння і чеснота сильних..
Спасибі велике, backgroop
Вибачте backgroop дані ecu ці дійсно могли б ви, може бути, якщо c'? ти мені файл орі ??Велике спасибі ще
Ви знаєте, чому? я кажу саме з тієї причини, що ви можете? зробити запис тільки з галло v2 v53 я написав завантажений файл в базу даних з апаратної одно все чудово, з того, запис ок, але машина не заводиться, на діагностиці погано працює насос форсунка, але, по-твоєму, чому? якщо файл мені пише ? правильно???? Контрольна titanium мене впізнає і, чесно кажучи, я не розуміючи, чому, чому? не повинен піти прямо зараз, однак, замість файлів, які я написав, де з першого і не з тим, що ви дали мені ви навіть Як ніколи, по-твоєму,???? Я не розуміючи навіть, чому? я повторюю, записи все ок і працює добре, чому? не хоче відправлятися
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2014 до 09:01
Завжди є ризик, записати файл взято з бази даних був краще, ніж розгортали і робили bk у bdm перш, прямо зараз я бачу, триває.........
Ви для? якщо гарненько в даних ecu там написано код 010505.kT7M3040_S..B01013 Y20DTH, а після того як я написав свій файл, навіть якщо ви не частина мене в даних ecu 010505.HT7M3040_S..B01013 Y20DTH тобі за це кажу.............Ось різниця в даних ecu у фотографії і більше на відміну від букв, які ви побачите, на докази, на двох фото є код після письмового D3, який коливається, як ніколи?
Проблема ? у мене зроблено кілька таких машин, але не я ? коли-небудь траплялося щось подібне то напишіть спокійно файл, але машина не заводиться........Миха sar? проблема контрольної суми??? Хоча, сказати по щоправда, я зробив тест, пише два файлу з тим же обладнанням, але нічого не робити, і я не розуміючи, чому, для якого не потрібно далеко